2821
2789
حالا موندم ک چیکار کنم رسمو کارا رو بگید

چیز خاصی نداره منم استرس داشتم اول که عاقد میاد بار سوم که پرسید زیر لفظی و میگیری بله میگی 

بعد حلقه رو یکی میده عسل و یکی میده

فقط از قبل بچین کی چیکار کنه حتما با همسرتم هماهنگ کن

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😍 خیلییی خوب میشه بچها کت شلوار رفتیم گرفتیم منم میخوام خرج کمتر بشه اونو میخوام بپوشم. ولی نامزدم ...

اگه دوسش داری همونو بپوش خوب رسمیم هست

اگه دوسش داری همونو بپوش خوب رسمیم هست

آخه میگه بریم برات کت شلوار بگیرم خب تازه گرفته برام بخوام کت شلوار همونو می‌پوشم . چون میگه خانوادها دیدن اینو تنم

آخه میگه بریم برات کت شلوار بگیرم خب تازه گرفته برام بخوام کت شلوار همونو می‌پوشم . چون میگه خانواده ...

نه دیگه اگه میخوای بگیری که چه کاریه باز کت شلوار بگیری

یکی از بچها یه لباس آستین دار گذاشت خیلی خوشم اومد عالی بود اونم بپوشم میمونه رو دستم چون لباس باز دوس دارم عروسیو مجالسم همه جداست اینم ک کت شلوار گرفتم پوشیدس میپونه دستم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چقد نازهچند گرفتی

برای خودم نیست بده از روی اینا برات بدوزن خیلی خوشگله