هر دو تا چون میخواییم هم عکس تالار داشته باشیم هم مختلط باشه . قرار شد محضر ک سفرش خیلی شیکتره بریم بعد آرایشگاه برم آتلیه بعد شام یه تالاره ولی همه توی یه طبقه هستن جدا نیست . بعدشم ک خونه میوه و شیرینی.
حالا میخوام کیکش زیاد بمونه ک عکس تو تالار ازش داشته باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای لباسم نظر بدید چون قاطیه باید پوشیده باشه برای محضر ک چادرمو دوختم. مانتوی کوتاه سفید مدل کت برای محضر. برای تالارم (چون رو ب خیابونه) همه هستن لباس باز نمیشه یه مدل مانتو از اون جدیدا گرفتم ک آستینش برگه از این جدیدا ک گل کار شده برای خونه هنوز نمیدونم چ کنم احتمالا کت شلوار بگیرم
اونقد استرس دارم نمی دونم چیکار کنم. کارم نمیدونم درسته یا ن ولی بیشتر کارا رو با خواهر شوهرام هماهن ...
فقط لباستو پفی برندار یه لباس باپف کم
موهاتم شینبون نکن باز بزار باریسه گل این کارها کمک میکنه که توعروسی متفاوت تر باشی
عقد اریایی هم بخونید قشنگه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
برای لباسم نظر بدید چون قاطیه باید پوشیده باشه برای محضر ک چادرمو دوختم. مانتوی کوتاه سفید مدل کت بر ...
از این استین پفی ها که مد شده خیلییی قشنگه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏