2777
2789
عنوان

مشکل بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 57 پست
من خودمم ۸ماه گفتار درمانی و کاردرمانی بردم اصلا بچه توی هپروت بود حالش روز به روز بدتر دیگه نبردم ا ...

اصلا کاردرمانی و گفتاردرمانی نبر بچه رو...داروهای دکتر رو هم نده بدتر عدم تمرکز میاره

میتونی در اینستا پیج ولا موسوی رو نگاه کنی مطالب خوبی گفته ...ببین منم مثل تو بودم میگفتم بچه من که اوتیسمه قطع دیجیتال چه کمکی میکنه؟ولی الان خیلی بهتر شده...راستی تو در یک تاپیک دیگه گفتی حتما بچه من اوتیسم نبوده و....عزیزم خواستم بگم بچه من انقدر بدنش کم حسی گرفته بود که آب داغ وسرد رو تفاوتشو نمیفهمید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم تو رو خدا به حرفم گوش کن و دیجیتال رو قطع کن بطور کامل...شاید تا چند ماه اول تغییر خاصی نبینی ...

سلام عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی

ولی من از آبان سال ۴۰۴ قطع کردم هم گوشی هم تلویزیون اماتغییری ندیدم ازش .

من بچم کلیشه به لامپ و آب داره بچه شما کلیشه نداشت اون زمان؟

کلیشه زیاد داره مثل دور خودش چرخیدم علاقه به جاهای باریک نوک انگشت پا راه رفتن و... ،کم حسی شنیداری داره بنظرم چون صدای موتر ماشین، سشوار،جارو برقی اینا سریع گوشش می چسبونه بهشون و یا اینقدر دراتاق و میکوبه به دیوار صدای وحشتناکی میده اما این خوشش میاد و میخنده

اما در اصل اساسی ترین کلیشه آب و لامپه که واقعا داغونم کرده

میتونی در اینستا پیج ولا موسوی رو نگاه کنی مطالب خوبی گفته ...ببین منم مثل تو بودم میگفتم بچه من که ...

وای عزیزم.

الان چند سالشه خوبه خداروشکر؟

چند ماه بعد از قطع تلویزیون اوکی شد؟

وای عزیزم.الان چند سالشه خوبه خداروشکر؟ چند ماه بعد از قطع تلویزیون اوکی شد؟

ببین من خرداد ۱۴۰۴ دیجیتال رو کاملا فطع کردم...بچه من تا دلت بخاد کلیشه داشت مثلا دور خودش میچرخید مدت ها به لباسشویی در حال چرخیدن خیره میشد...مثلا عقب عقب راه میرفت یا از گوشه چشم نگاه میکرد تا شش ماه طول کشید کلیشه ها کم بشن...بعدش مدت طولانی در حد سه ماه رفتیم خونه پدرم اونجا نوه ها زیاد میومدن و پسرم میدیدشون یکم بهتر شده بود ارتباط گرفتنش...ولی همچنان درک پایین بود و کلام کم بود شروع کردم به دادن آب انار...روزی دوتا انار آب میگرفتم میدادمش به شدت آب انار روی کلامش تاثیر داشت...از همه لحاظ بهتر شده بود ولی همچنان درک پایین بود ...شروع کردم به ریختن روغن بنفشه کنجدی توی بینیش بنظر خودم واقعا پیشرفتش زیاد شد ....هرشب دو قطره میریزم ولی خب باید روغنش اصل باشه

ببین من به خودم گفتم حتی اگه اوتیسمم باشه من تلاش میکنم برای بهتر شدنش....ببرش پارک هر روز تو جمع همسالانش ببرش ....خیلی باهاش حرف بزن تو خونه....من رفتم دکتر بهم گفت یکی از فامیلاشون اوتیسم داره الان تیزهوشان درس میخونه

فیلم مستند کودک دیجیتالی روببین چقدر بچه اینجوری بودن که تغییر کردن ...بازم ازت میخوام دیگه کاردرمانی و گفتاردرمانی نبرش