2777
2789
عنوان

مشکل بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 43 پست

پسر من ۳ سالش بود فقط بابا و مامان رو میگفت و وقتی ۳ سال و ۴ ماه بود برنامه های انگلیسی رو قطع کردم فقط برنامه کودک فارسی میدید بعد یک ماه بخش اول کلمه ها رو میگفت بعد شربت امگا۳ دادم هی بهتر شد شربت امگا۳ رو یه شیشه دادی باید یه مدت قطع کنی که بی اثر نشه دوباره بدی

متاهلم لطفا آقایون درخواست ندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نظر طب سنتی هم میگن تخم کفتر رو زرده اش رو باید خام هر روز بدی تا ۴۰ روز و تخم بلدرچین آبپز کنی هر روز ۲ یا ۳ تا بخوره و آب انار هم خوبه یا رب انار شیرین بخوره زبون باز میکنه

خواهرم بچش نارس بود گفتاردرمانی گفته بود که تلویزیون و شبکه پویا برای حرف زدن بچش خوب هست نگاه کنه اون تلویزیون نگاه میکرد و حرف هم زد ولی بچه من گفتاردرمانی گفت تلویزیون قطع کن حرف بزنه من قطع کردم بهتر شد

پسر من ۳ سالش بود فقط بابا و مامان رو میگفت و وقتی ۳ سال و ۴ ماه بود برنامه های انگلیسی رو قطع کردم ...

یعنی مداوم نباید بهش بدم؟

منالان فکر کنم دیگه یک ساله مداوم داره میخوره هرسری هم یه مارک دیگه الان سانستول میخوره

ببین بچه من برای توجه و تمرکز فقط آریپرازول میخوره که دکتر مغز واعصاب براش تجویز کرده

منم به بچم دادم پست هامو نگاه کنی نوشتم خیلی بدتر شد انگار جنون گرفته بود موهاشو جلو من میگرفت میکشید خودشو میزد دندون میگرفت افتضاح اصلا منم قطعش کردم.

ببین اکثر رفتارهای بچه از اطرافیان شکل میگیره جیغ زدن کتک زدن، سن بچت کم هست نگران نباش بعضی بچه ها ...

من خودمم ۸ماه گفتار درمانی و کاردرمانی بردم اصلا بچه توی هپروت بود حالش روز به روز بدتر دیگه نبردم اینقدر سر کلاسا گریه میکرد که بچه این سری پوست دستش اینقدر دندون گرفته بود کنده شده بوو

یعنی مداوم نباید بهش بدم؟منالان فکر کنم دیگه یک ساله مداوم داره میخوره هرسری هم یه مارک دیگه الان سا ...

دکتر به ما گفت پشت هم امگا۳ بدی بی اثر میشه باید فاصله داد ، خواستی امگا۳ سانستول تموم شد چند ماه فتصله بده

من خودمم ۸ماه گفتار درمانی و کاردرمانی بردم اصلا بچه توی هپروت بود حالش روز به روز بدتر دیگه نبردم ا ...

حالا این بچه هایی که دیر حرف میزنن وقتی شروع به حرف زدن میکنن دیگه بچه های پرحرفی میشن

حالا این بچه هایی که دیر حرف میزنن وقتی شروع به حرف زدن میکنن دیگه بچه های پرحرفی میشن

اخه بحث بحث حرف زدن نیست من درک و توجهش و میخوام اینقدر که اینامهمه کلام برام اهمیتی نداره