pammmpammm مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 159 پست سلام بچه ها من حس شیشمم بد نیس خصوصا در مورد شخصیت آدما حالا محض سرگرمی سوالی داشتین بپرسین و اینم بگم ادعا ندارم در مورد این موضوع 🥲😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻 دیروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narsisia عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 1135 یکیتون باید پا پیش بزارم اون نمیزاره دقیقا همینجوره.... اون اوایل منم گذاشتم خیلی بد برخورد کرد... نمیتونم دوباره غرورمو له کنم.... هیچی به ذهنت نمیاد؟
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3302 ول میکنی ولی ادامه بدی خوبه برات هوف ،همیشه همه چی ول میکنم😭😭هیچ کاری نمیتونم کی بهتر میشم اخه؟
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3302 ول میکنی ولی ادامه بدی خوبه برات زود ول میکنم یا دیر ؟فردا بگم با پولی ک مبخوام موافقت میکنن؟اون محصولی ک میخوام بگیرم ،حالمو خوب میکته یا بد میکنه؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 دقیقا همینجوره.... اون اوایل منم گذاشتم خیلی بد برخورد کرد... نمیتونم دوباره غرورمو له کنم.... هیچی ... پشمام واقعا حس شیشمم خوبه😂نه نرو جلو دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 زود ول میکنم یا دیر ؟فردا بگم با پولی ک مبخوام موافقت میکنن؟اون محصولی ک میخوام بگیرم ،حالمو خوب میک ... زود حالتو خوب میکنه اگه از خانواده بله دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3302 زود حالتو خوب میکنه اگه از خانواده بله هوف😭😭چرا همه چی ول میکنم؟تو هیچی خوب نمیشم؟م کی پیام میده ؟دیدار دازیم ؟کی ؟اون اصلا ازم خوشش میومد ؟ازچیم؟
narsisia عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 1135 پشمام واقعا حس شیشمم خوبه😂نه نرو جلو آره خوبه 😂اخه دوستیم باهاش حداقل از طرف من عمیق بود با این کارش ظاهرا یه طرفه بوده..... نمیدونم چیکار کنم.... حس ششمت راهی نمیده؟؟؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 هوف😭😭چرا همه چی ول میکنم؟تو هیچی خوب نمیشم؟م کی پیام میده ؟دیدار دازیم ؟کی ؟اون اصلا ازم خوشش میوم ... درست میشی به مرور خوشش میاد ازت حس میکنم یکم سر به هوایی و حواس پرتی و به چشمش با نمک میای دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3302 درست میشی به مرور خوشش میاد ازت حس میکنم یکم سر به هوایی و حواس پرتی و به چشمش با نمک میای اره سربه هوا وحواس پرتم😂😭چرا دیگه بهم پیام نمیده مثل قبل؟دوباره کی میبینمش؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 آره خوبه 😂اخه دوستیم باهاش حداقل از طرف من عمیق بود با این کارش ظاهرا یه طرفه بوده..... نمیدونم چیک ... صبر دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 بچه ها از خودم میترسم😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 اره سربه هوا وحواس پرتم😂😭چرا دیگه بهم پیام نمیده مثل قبل؟دوباره کی میبینمش؟ فعلا سرش شلوغه اره ی جایی میبینیش که خودت انتظارشو نداری دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
narsisia عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 1135 صبر چن ماهه گذشت دیگه تا چقد😂😂نمی دونم چرا بیخیالش نمیشم.... کلا هم میبینمش به هیچ جاش نیس اصن انگار اصن تا الان وجود نداشتم ..... فک نکنم درست شه دیگه
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3302 فعلا سرش شلوغه اره ی جایی میبینیش که خودت انتظارشو نداری با کسای دیگه حرف میزنه ک سرش شلوغه؟بهم فکر میکنه؟به چیم؟اون میدونست ک همو میبینیم ؟یا اونم انتظارشو ندلشت؟