pammmpammm مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 159 پست سلام بچه ها من حس شیشمم بد نیس خصوصا در مورد شخصیت آدما حالا محض سرگرمی سوالی داشتین بپرسین و اینم بگم ادعا ندارم در مورد این موضوع 🥲😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻 دیروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3302 فعلا سرش شلوغه اره ی جایی میبینیش که خودت انتظارشو نداری کی پولی به هم میرسه؟شغلی پیدا نمیکنم؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 با کسای دیگه حرف میزنه ک سرش شلوغه؟بهم فکر میکنه؟به چیم؟اون میدونست ک همو میبینیم ؟یا اونم انتظارشو ... اونم ندارهنه درگیر کار و این داستاناشه فکر ارع دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 کی پولی به هم میرسه؟شغلی پیدا نمیکنم؟ پول زیادی نیس ولی خب میرسه به دستت شغل هم نه هنوز دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 به نظرت چیکار کنم سرنوشتم عوض میشه در چ مورد دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 که پولدار باشه سالن بزنی آرایشگری و اینا فک کنم خوب باشه از دستت فک کنم بر بیاد ولی خب این حسی نیس دیگه من رمال نیستم 😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
__نیلپر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 886 سالن بزنی آرایشگری و اینا فک کنم خوب باشه از دستت فک کنم بر بیاد ولی خب این حسی نیس دیگه من رمال نیس ... نه شوهر پولدار باشه 😂😂خودم میخوام ملکه باشم دیگه حوصله بدو بدو ندارم برام دعا کن 😂😂😂
gomshode_drkhod عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 3302 سالن بزنی آرایشگری و اینا فک کنم خوب باشه از دستت فک کنم بر بیاد ولی خب این حسی نیس دیگه من رمال نیس ... بنظرت یه اتفاق جدید میوفته برام ؟چیه؟