2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 171 پست
ماه تولدم و بگو

متولد فصل گرم

ولی تو اینطور چیزا خوب نیستم بیشتر از دل آدما سر در میارم و شخصیتشون و اینکه حرکت بعدی طرف چیه😂

دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولد فصل گرم ولی تو اینطور چیزا خوب نیستم بیشتر از دل آدما سر در میارم و شخصیتشون و اینکه حرکت بعدی ...

بهارم

خب حرکت بعدیم چیه🤨😂

بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂

عه واسه خودت حس ششمت کار نمیکنه😂بگو وضع مالیمون چجوریاس

چرا کار میکنه ولی خب همیشه نادیده میگییرمم میگم حالا بزار فرصت بدم😂😂😂

وضع مالیت بد نی

چرا کار میکنه ولی خب همیشه نادیده میگییرمم میگم حالا بزار فرصت بدم😂😂😂وضع مالیت بد نی

خوب پس تقصیر خودت 😂کاش منم حس ششم بودم همرو حدس میزدم

بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂

از شخصیت من چی حس میکنی عزیز؟

گرفت و گیر مالی داری

ی ذره شاید آدم عصبی طور باشی ولی خب همیشه نه

هعی خواهر😂🥲

خوب نیس؟

چرا ولی خب خودمم اذیت میشم فکر زیاد بعضی وقتا از کار و زندگی میندازتم🥲😂

اینو منی هم که حس ششم نیستم دارم خواهر خخخخ