pammmpammm مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 183 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 159 پست سلام بچه ها من حس شیشمم بد نیس خصوصا در مورد شخصیت آدما حالا محض سرگرمی سوالی داشتین بپرسین و اینم بگم ادعا ندارم در مورد این موضوع 🥲😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻 دیروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_خونه_خودم عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 383 بپرسین تازه گرم شدم برای جواب دادن 😂 چندتا جا داره بپرسم؟😂 بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂
moonn84 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1577 ی دختر شوخ روابط اجتماعیت خوبه یا جورایی عزیزم اقای م سال۴۰۶پاپیش میذاره؟چه حسی بهم داره؟خانوادش چی فکر میکنن؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 183 درسته بهش میرسم؟ نمیدونم حس دقیقی ب این ندارم 50 50ولی مطمئنم زود ازدواج میکنی چ با این شخص و چ با شخص دیگه دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 183 چندتا جا داره بپرسم؟😂 بپرس تا جایی که بتونم جواب میدم 🙄😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
پرنسس_خونه_خودم عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 383 نمیدونم حس دقیقی ب این ندارم 50 50ولی مطمئنم زود ازدواج میکنی چ با این شخص و چ با شخص دیگه واقعا حس ششمی ها😁🙄 بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂
پرنسس_خونه_خودم عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 383 بپرس تا جایی که بتونم جواب میدم 🙄😂 مثلا کاری که تو ذهنمه خوبه یا بد بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 183 عزیزم اقای م سال۴۰۶پاپیش میذاره؟چه حسی بهم داره؟خانوادش چی فکر میکنن؟ خانواده حساسی دارهفعلا نه پا پیش نمیزاره خوشش میاد ازت و احساس میکنم شرایط مالی این آقا اوکیه تا حدودی دست دست کردنش دلیل دیگه ای داره دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
moonn84 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1577 خانواده حساسی دارهفعلا نه پا پیش نمیزاره خوشش میاد ازت و احساس میکنم شرایط مالی این آقا اوکیه تا حدو ... درست گفتی شرایط مالیش خوبه.. خانوادشم مذهبین، یکم باما فرق دارن..حالاا تا ۱۴۰۶ درست میشه میاد خواستگاریم؟.. خانوادش چی فکر میکنن راجبم؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 183 واقعا حس ششمی ها😁🙄 باور میکنی با این حال تو انتخابام تر میزنم؟ حس میکنما ولی مثلا میگم ولش کن شاید الکیه بعد همون بلا سرم میاد😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
پرنسس_خونه_خودم عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 383 بپرسین تازه گرم شدم برای جواب دادن 😂 ماه تولدم و بگو بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 183 درست گفتی شرایط مالیش خوبه.. خانوادشم مذهبین، یکم باما فرق دارن..حالاا تا ۱۴۰۶ درست میشه میاد خواستگ ... نه فعلا اصرار نکن هر چقد بیشتر اصرار کنی بیشتر حساس میشه و انجام نمیده دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
پرنسس_خونه_خودم عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 383 باور میکنی با این حال تو انتخابام تر میزنم؟ حس میکنما ولی مثلا میگم ولش کن شاید الکیه بعد همون بلا س ... عه واسه خودت حس ششمت کار نمیکنه😂بگو وضع مالیمون چجوریاس بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂
moonn84 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1577 نه فعلا اصرار نکن هر چقد بیشتر اصرار کنی بیشتر حساس میشه و انجام نمیده باهم در ارتباط نیستیم، ولی فهمیدم ازم خوشش میاد.اخرش پس کی درست میشه؟.هفت ساله میگذره خیلی اذیت شدم.