pammmpammm مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 159 پست سلام بچه ها من حس شیشمم بد نیس خصوصا در مورد شخصیت آدما حالا محض سرگرمی سوالی داشتین بپرسین و اینم بگم ادعا ندارم در مورد این موضوع 🥲😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻 امروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 واییی ار مغروره ماه تولد هم متولد فصل سردی دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
mmnnll عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 609 [QUOTE=411785036]ماه تولدمم پشیمونه؟[/QUOTEاین ادمی که میگی حس میکنم آدم مغروریه یا ی جورایی سرد باه ... خب به نظرت از اونی ک الان باهاشه راضی نیست؟ Be the queen of your own life✨
doctor_angel عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 1847 احساس میکنم آدم آرومی هستی و احساس میکنم تو این برهه از زمان ی چیزی هست اذیتت میکنه آره خیلیی اذیتم خیلی امسال چیزی که دوس دارمو قبول میشم؟ممنونم اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب!❤️🩹🌿
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 آره خیلیی اذیتم خیلی امسال چیزی که دوس دارمو قبول میشم؟ممنونم اره میشی دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 خب به نظرت از اونی ک الان باهاشه راضی نیست؟ فعلا اوکیه باهاش ولی نسبت به توام پشیمونی داره یا ذره بهتره بگم فعلا با اینکه این حسو داره ولی از کات و اینا خبری نیس دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 از من چی حس میکنی؟ آدم مهربونیت هستی و سرسختی ی جوراییفعلا حس میکنم شرایطت نرماله تا حدودی دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
fshfshnn عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 463 احساس میکنم آدم آرومی هستی و احساس میکنم تو این برهه از زمان ی چیزی هست اذیتت میکنه میشه لطفا به من بگی با کسی که میخوام ازدواج میکنم
mmnnll عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 609 فعلا اوکیه باهاش ولی نسبت به توام پشیمونی داره یا ذره بهتره بگم فعلا با اینکه این حسو داره ولی از کا ... تا تهش میمونن باهمببخشید اذیتت کردم🙏🏻 Be the queen of your own life✨
ehsas71 عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 574 آدم مهربونیت هستی و سرسختی یک جورایی فعلا حس میکنم شرایطت نرماله تا حدودی درسته
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 میشه لطفا به من بگی با کسی که میخوام ازدواج میکنم این آدم اذیتت میکنه حس میکنم بهش میرسی ولی اذیت خواهی شدعاشق تری ب نسبت اون دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 تا تهش میمونن باهمببخشید اذیتت کردم🙏🏻 پسره آدمی نیس ک فعلا به جدی شدن و اینا فکر کنه دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 بپرسین تازه گرم شدم برای جواب دادن 😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 176 چه حسی بهم داری چیزی که تو ذهنمه چیهبگو تا اعتقاد بیارم😁 ی دختر شوخ روابط اجتماعیت خوبه یا جورایی دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
پرنسس_خونه_خودم عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 382 ی دختر شوخ روابط اجتماعیت خوبه یا جورایی درسته بهش میرسم؟ بیرلیخ گوجون اینانمیشیخ 🤘داغلار کیمین دایانمیشیخ🚜 چوخ میدان لار دولان میشیخ🐺 افتخارلار قازانمیشیخ♥یاشاسین تراختور⚽🫀هارالیدی منیم دیلیم؟ اورالیام من🧸TURK🙂