2821
2789
عنوان

همسر بددهن

188 بازدید | 21 پست

همسر شما هم به بچه ها فحش و ناسزا میگه

ببخشیدا کثافت و این چیزا خیلی عالیه

منظورم خیلی بدتره .... کش و اینچیزها حتی جدیدا بهشون میگه سرطان (دور از جون بچه هام)

حالا بچه ها ۴ ساله و ۳ ساله هستن

حالا کار خاصی هم نمیکنن بچه ها مثلا حرف میزنن شلوغ میکنن یا یکم بدو بدو میکنن بیرون یا مثلا میگن میخوایم کارتون ببینیم نمیتونه شبکه خبر ببینه آقا

مشکل اعصاب گرفتم بهش که میگم میگه خیلی حساسی و حرفایی میزنه که بیشتر حرص میخورم

من حتی واسه دوستی هم ، اگه دوستم اینجوری باشه کات میکنم چه برسه همسر آدم اینجوری باشه.

و تاحالا مرد اینجوری ندیدم.....

برو مشاوره . جدیدا اینجوری شده؟ یا شما تازه واست مهم شده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هروقت همسرت میاد بچه هاتو بردار ببر یه گوشه بزار باهم بازی کنن از اون دورشون کن کم کم که بچها ازش دور شدن عقلش میاد سرجاش

چه جوونایی✨ چه دسته گلایی 😔🌺مگه چی میخاستن جز یه زندگی معمولی🥹🥹🥹🥲❤️🩹آریا مهر♥️خواهشمندم اونایی که تازی پرست هستن و وطن فروش روی پیام من رپیلای نکنن

من حتی واسه دوستی هم ، اگه دوستم اینجوری باشه کات میکنم چه برسه همسر آدم اینجوری باشه.و تاحالا مرد ا ...

متاسفانه شرایط جدایی رو ندارم

گاهی تهدیدش میکنم که به خانوادش میگم میگه نگو مادرم مریضه اگه یه چیزیش بشه مقصر تویی واقعا اونا حامی من هستن اما نمیدونم چیکار کنم

همراهی رو بگی امتحان کردم اینقد مشاور رفتم که دیگه حوصله توضیح دادن به مشاور رو هم ندارم فقط دلم میخواد قرص بخورم تا نفهمم

کمکم کنید بخدا پریشون ترینم نمیدونم باید چیکار کنم

هروقت همسرت میاد بچه هاتو بردار ببر یه گوشه بزار باهم بازی کنن از اون دورشون کن کم کم که بچها ازش دو ...

ایند از این کارا کردم شده دو ماه رفتم سفر اما میگه دلم براشون تنگ شده به محض دیدنشون یک ساعت اول همون ادم سابق میشه

حرفش بار منفی داره. یه روز با مهربونی بشین بگو میدونی خدای نکرده اونلحظه فرشته امین تو راه باشه حرفت ...

بخداااااااااا اینقدددددد از این کارا کردممممممم که حد ندارم درمانده شدم بخدا

متاسفانه شرایط جدایی رو ندارم گاهی تهدیدش میکنم که به خانوادش میگم میگه نگو مادرم مریضه اگه یه چیزیش ...

عزیزم ما که از مشاورا بیشتر بلد نیستیم. مشاورت رو عوض کن اونا مثل شما رو زیاد دیدن

عزیزم ما که از مشاورا بیشتر بلد نیستیم. مشاورت رو عوض کن اونا مثل شما رو زیاد دیدن

شرایس رفتن به شمار رو ندارم دو تا بچه ها رو در حد یه دستشویی رفتن نمیتونم باهاش تنها بزارم

شرایس رفتن به شمار رو ندارم دو تا بچه ها رو در حد یه دستشویی رفتن نمیتونم باهاش تنها بزارم

وآسه بچه ها یه ساعت پرستار بگیر یا یه ساعت بذارشون مهد یا هر کار دیگه ای.

مشکل شما ساده نیس که اینجا کسی بتونه راهکار بده. وگرنه خیلیا تو این شرایط طلاق نمیگرفتن. اگه راهکاری بود میگفتن. اینو فقط مشاوری که تجربه و علمشو داره میتونه کمکت کنه. یه روانکاو حتما میتونه شوهرت رو درمان کنه. ولی خودت تنها برو پیشش.

2824
2823
2791
2779
2792