2777
2789
عنوان

همسر بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 21 پست
ایند از این کارا کردم شده دو ماه رفتم سفر اما میگه دلم براشون تنگ شده به محض دیدنشون یک ساعت اول همو ...

زیاد رو نده سفرم نرو مثلاً میگم اون میشینه تو حال تو خودتو بچه رو بردار ببر به گوشه دیگه زیاد تو چشمش نباشید نه اینکه ازخونه بزاری بری

چه جوونایی✨ چه دسته گلایی 😔🌺مگه چی میخاستن جز یه زندگی معمولی🥹🥹🥹🥲❤️🩹آریا مهر♥️خواهشمندم اونایی که تازی پرست هستن و وطن فروش روی پیام من رپیلای نکنن

وآسه بچه ها یه ساعت پرستار بگیر یا یه ساعت بذارشون مهد یا هر کار دیگه ای.مشکل شما ساده نیس که اینجا ...

رفتمممممم بارها هم حضوری هم انلاین

اما وقتی همکاری نمیکنه چاره چیه

دختر کوچیکم به شدت به خودم وابسته اس

هیچکس جز مادرم نمیتونه نگهش داره اونم راه دوره

از امشب باید داروی اعصاب مصرف کنم

گاهی آرزو میکنم بمیره شاید مشکلاتم حل بسه بعدش میگم خدایا غلط کردم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

زیاد رو نده سفرم نرو مثلاً میگم اون میشینه تو حال تو خودتو بچه رو بردار ببر به گوشه دیگه زیاد تو چشم ...

کجا برم تو شهر غریب و خونه ی ۸۰ متری

البته دو سه روزه دارم سعی میکنم دور شیم ازش مثلا میچرخیم تو بازار

کجا برم تو شهر غریب و خونه ی ۸۰ متری البته دو سه روزه دارم سعی میکنم دور شیم ازش مثلا میچرخیم تو ب ...

میگم زیاد نرو بیرون پرروتر میشه برو داخل اتاق دیگه

چه جوونایی✨ چه دسته گلایی 😔🌺مگه چی میخاستن جز یه زندگی معمولی🥹🥹🥹🥲❤️🩹آریا مهر♥️خواهشمندم اونایی که تازی پرست هستن و وطن فروش روی پیام من رپیلای نکنن

کاش به کسی که درمونده اس توی یه مساله خوشیاتو نگی دلم سوخت واقعا

این خوشی نیست خودش یه مشکلیه چون گند میزنه به تربیت بچه هر چی من میخوام ادب یاد بدم اون گند میزنه به همه چی