2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 37 پست
نظر شخصی من اینه که اگه رابطه داشتی نباید دروغ بگیاگه اون آقا معیارش اینه (کاری ندارم ب اینکه خودش چ ...

منم نظرم تقریبا مثل شماس

اگه رابطه کامل داشتی (واژینال) نباید خودتو مثل بی رابطه ها نشون بدی. به خصوص اگه اون پسر فرضش بر اینه که این دختر باکرس

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

حالا گواهی هم بدن مهم اینکه باکره نیستی کیو میخوای گول بزنی ؟

گول نمیزنم کسیو مگ پسرایی ک رابطه دارن خیلی شیک میانمیگن اره من رابطه داشتم البته کع الانهمه پسرا دارن یکی. پیدا کن نداشته باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببینسیسی الان همه پسرام رابطه داشتن یکیمنیست نداشته باشه هیچ فرقیمبنطرمبینزن مرد نباید باشه ولی طبق ...

میدونم همه داشتن خودمم داشتم قبل ازدواج

ولی دیگه الکی خودمو جای باکره جا نزدم که😂😂

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

منم نظرم تقریبا مثل شماساگه رابطه کامل داشتی (واژینال) نباید خودتو مثل بی رابطه ها نشون بدی. به خصوص ...

من ک فرضمبر اینباشه ک شوهرمباکره اس اما قبل منهزارتا رابطه داشته چی؟چرا اون راستشو نگه؟

گول نمیزنم کسیو مگ پسرایی ک رابطه دارن خیلی شیک میانمیگن اره من رابطه داشتم البته کع الانهمه پسرا دا ...

من کاری به درست و غلط و مسائل شما ندارم

اما اکثرا مردا قبلا رابطه داشتن. و اصلا حق ندارن خانومی که رابطه نداشته بخوان این افراد

من ک فرضمبر اینباشه ک شوهرمباکره اس اما قبل منهزارتا رابطه داشته چی؟چرا اون راستشو نگه؟

ببین اگه گواهی خواست، شما نپذیر. بگو نه، من این کارو توهین به شخصیتم میدونم.

اما دروغ هم نگو. اصلا راجبش هیچی نگو

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببین اگه گواهی خواست، شما نپذیر. بگو نه، من این کارو توهین به شخصیتم میدونم. اما دروغ هم نگو. اصلا ر ...

من ترجیحم. اینه با طرف انقد راحت. باشم. که راستشو بگمو انقد امن باشه ک منبتونم. بگم امیدوارمهمچین ادمیپیدا شه

ببین من خودم دخترم و درک میکنم همه چیو

اما نمیشه که آدم تکلیفش با خودش معلوم نباشه

شما که قبل ازدواج رابطه واژینال برقرار کردی، یعنی طرز فکرت اروپایی بوده. پس حالا هم باید با پسری ازدواج کنی که طرز فکرش اروپاییه.

این خلاف وجدانه که با پسر سنتی بخوای ازدواج کنی. و حتی به نفعت هم نیست.

با کسی ازدواج کن که مثل خودت باشه طرز فکرش و دخترو به خاطر رابطه در گذشته، سرزنش یا بازخواست نکنه

خدایی این رسم گواهی و این مسخره بازیا چیه اخه، عزیزم اول ببین نظر خواستگارت در مورد این مسایل چیه ، بشین صحبت کن بگو که گواهی توهین به زن هست و من این توهین رو قبول نمیکنم اصلا ،

اگر دیدی که گیر داد به گواهی بنظرم بیخیالش شو اصلا

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

ببین من خودم دخترم و درک میکنم همه چیواما نمیشه که آدم تکلیفش با خودش معلوم نباشهشما که قبل ازدواج ر ...

پسرای امروزی رو نمیشناسی خودشون با هزاران نفر بودن ولی طرز فکرشون برای عهد بوقه کسیم بازخاستشون نمیکنه متاسفانه ما خودمون اینارو پرو کردیم.

من خودم تو رابطم و س.ک.س دارم پس نگو سر تفکرات بسته و اینا حرف میزنم و به نظرم اصلا هم اشتباه نکردی

ولی چنین چیزی رو نباید پنهون کرد

اصلا هم بحث فقط سر بکارت نیست بحث سر تفکر و صداقته

شما چنین طرز تفکری داشتی و باید با کسی ازدواج کنی که طرز تفکرش مثل شماست

و از طرفی هم شما نمیشه کل عمرت استرس داشته باشی که دروغت لو بره

سر بسته بپرس براش مهمه یا نه یا اینکه دوست داره چیزی از گذشته صحبت بشه یا نه

گول نمیزنم کسیو مگ پسرایی ک رابطه دارن خیلی شیک میانمیگن اره من رابطه داشتم البته کع الانهمه پسرا دا ...

ببین زندگی خودته اصلا به چرت و پرتا توجه نکن. که میگن وجدان و زر مفت..

تو این دنیا هرچقدر بی تفاوت تر و بی رحم تر باشی بیشتر برنده ای.

کمتر پسری وجود داره رابطه جنسی نداشته باشه قبل از ازدواج.. تو اصلا حرفی نزن از اینکه قبلا رابطه داشتی شاید ارتجاعی هستی یا هر مدل دیگه ای..شاید اصلا طرفت نفهمه.