2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 35 پست
پسرای امروزی رو نمیشناسی خودشون با هزاران نفر بودن ولی طرز فکرشون برای عهد بوقه کسیم بازخاستشون نمیک ...

خب منم قبول دارم این موضوعو.

ولی اگر واقعا میخواین با این طرز فکر مبارزه کنین، نباید با پسری که این موضوع براش مهمه ازدواج کنین. حتی اگر حق باهاش نباشه.

بگردین با پسری ازدواج کنین که نخواد دخترو بازخواست کنه به خاطر رابطه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من خودم تو رابطم و س.ک.س دارم پس نگو سر تفکرات بسته و اینا حرف میزنم و به نظرم اصلا هم اشتباه نکردیو ...

آفرین

قربون آدم چیزفهم

منم همینو میگم

اگر به چیزی باور دارید، سر باورتون بایستید. تماااام

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب منم قبول دارم این موضوعو. ولی اگر واقعا میخواین با این طرز فکر مبارزه کنین، نباید با پسری که این ...

من خودم کاری نکردم و دخترم .

ولی بازم کسیو راه میدم بیاد خواستگاری که حق ب جانب نباشه و خودش انواع کارارو کرده باشه و همچبن توقعی داشته باشه

آفرینقربون آدم چیزفهممنم همینو میگماگر به چیزی باور دارید، سر باورتون بایستید. تماااام

دقیقا

اگر به نظرت درسته باید مبارزه کنی و بایستی سرش نه اینکه قایمش کنی

اگر هم به نظرت غلطه نباید انجامش بدی

دقیقااگر به نظرت درسته باید مبارزه کنی و بایستی سرش نه اینکه قایمش کنیاگر هم به نظرت غلطه نباید انجا ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

من ک فرضمبر اینباشه ک شوهرمباکره اس اما قبل منهزارتا رابطه داشته چی؟چرا اون راستشو نگه؟

اگه رابطه نداشته باشی چی؟

جفتش ممکنه!

مثل یک معجزه ای علت ایمان منی،،،همه هان و بله اند اما شما جان منی...