2777
2789
عنوان

بکارت

353 بازدید | 37 پست

تایپک قبلی پاک شد دوستان چرا گزارش میزنید مگهمن چیزی گفتم فقط کمک خاستم چیز بدی نگفتم دوباره اینجا میگم .

لطفا قضاوتمنکنید خودم از کارم خیلی پشیمونم

من قبلا رابطه داشتم و خون نیومد ینی ارتجاعی ام

و الان خاستگار دارن و میترسم ازم گواهی بکارت بخان و خیلی میترسم موندم چیکار کنم لطفا نظر یا تجربه ای دارید بگید لطفا سرزنش نکنید خودم حالم همینجوری بده

ممکنه بهمگواهی بدن؟؟آخه شنیدمبعضیا میگنبه همه واسه افزایش ازدواجمیدن بعضیام میگن اصلا متوجه نمیشن و از رو رفتارت میدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اصلا اوناهم گواهی خواستن تو نباید اجازه بدی

زشتهه

همچین چیزی توهین به دختره

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

حالا گواهی هم بدن مهم اینکه باکره نیستی

کیو میخوای گول بزنی ؟

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

دوستان گواهی بکارت وقتی توهین به زنه که طرف نداده باشه و بقیه اعتماد نکنن

خب اسی که ..😑

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

نظر شخصی من اینه که اگه رابطه داشتی نباید دروغ بگی

اگه اون آقا معیارش اینه (کاری ندارم ب اینکه خودش چجور آدمیه) نباید وفتی رابطه داشتی گولش بزنی

مثل یک معجزه ای علت ایمان منی،،،همه هان و بله اند اما شما جان منی...

دوستان گواهی بکارت وقتی توهین به زنه که طرف نداده باشه و بقیه اعتماد نکننخب اسی که ..😑

ببینسیسی الان همه پسرام رابطه داشتن یکیمنیست نداشته باشه هیچ فرقیمبنطرمبینزن مرد نباید باشه ولی طبق این فرهنگ عقب افتاده مجبوریم بگیریموگرنه این گواهی واقعا چرته باید دوطرفه باشه همچی