چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :))🥲 کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :))🥲 کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂
میومد پیش من درخواست رابطه میداد همزمان راجع یکی دیگه هم میگفت دوباره از اون طرفم به اون یکی اکانتم که فکر میکرد یکی دیگست هم پیام پیشنهاد داد
راز سالاد شیرازی جنگلی که در جنگل قابل انجام هست،بسیار خوشمزه،بودار و ماچیدنی:ابتدا خیار و گوجه و پیاز و مخلفات را گیر اورده و به خر بگویید پا بزن لعنتی،خر نیز پا میزند و مواد خوب له میشوند،حال ابغوره را سرازیر کرده و نمک بسته بندی شده را از جومونگ تحویل بگیرید و با فلفل هم بزنید،بعد از آن از شاخ گوزن بخواهید برایتان خوب هم بزند،حال به تمساح بگویید این هم سالاد نوش جان. برای تمیز کاری اشپزخانه جنگلی از زرافه ی گردن دراز کمک بگیرید.🗿
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم