2777
2789
عنوان

علایم بارداری

242 بازدید | 24 پست

سلام.بچه ها من روز سی ام پریودم آزمایشم با بتای 480 مثبت شد...و الان به حساب خودم وارد هفته چهارم شدم ولی به حساب دکترکه از آخرین پریود حساب میکنه وارد هفته ششم شدم.یک هفته ده روزی دل دردای خفیف داشتم ولی الان دوسه روزه دل درد ندارم و انگار نه انگار فقط تک و توک کوتاه یه درد خفیف میگیره و تموم میشه...سینه هامم سنگین و حساسه و کمی دردناک اما تهوع اینا هیچی ندارم...هفته دیگه باید برم دکتر و سونو ولی استرس دارم که نکنه چون هیچ علامتی ندارم و دردمم قطع شده رشدش متوقف شده باشه...میشه کسایی که تجربه شو دارن راهنماییم  کنن

شاید در جهانی دیگر….

قرار نیست ک همه علائم داشته باشن اصلا فکرشم نکن

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم هنوز زوده واسه حالت تهوع بعضيا از اول دارن بعضيا بعد ماه اول تازه ميگيرن مثل من،بعضياام اصلا نميگيرن عجله نكن استرسم بخودت نده الكي

ميشه براي سلامتي ني ني كوچولوم صلوات بفرستين؟!😇😘

علایم از هفته ۷ و ۸ میتد من که هیچیم نبود فقط یکم خفیف زیر دلم درد میکرد اما الان حالت تهوع دارم دوهفته اس بعدم بنظرم سونو رو بزار رو حساب خودت هفته ۷ یا ۸ برو برا تشکیل قلب الان فقط بنظرم استرسه و خرج اضافه.بعدم چجوری دکترت حساب کرده هفته ۶؟

[QUOTE=59832106]روز ۳۰ پریود چجوری زده ۶ هفته . مگه میشه؟🤔[/QUآخه عزیزم موعد پریود فروردینم 27 بود و دکتر همون رو ملاک قرار داد و به حساب اون الان وارد هفته ششم شدم ولی خودم میدونم موقع تخمک گذاریم باردار شدم و الان تازه وارد هفته چهارم شدم...

شاید در جهانی دیگر….

اصلا واس این چیزا فکر نکن   من سر اولی هیچ علامت بارداری نداشتم و نگران بودم نگو ی نعمت بود   اما سر این خدا نصیب کسی نکنه از هفته 5 تا 16 حالت تهوع و گریه و ارزوی مردن بس ک اذیت میشدم

علایم از هفته ۷ و ۸ میتد من که هیچیم نبود فقط یکم خفیف زیر دلم درد میکرد اما الان حالت تهوع دارم دوه ...

مرمرجان به نظرت اشکالی نداره پس دوسه هفته دیگه برم که قلب تشکیل شده باشه؟نیاز نیس الان برم ساک بارداری رو ببینه؟ 

شاید در جهانی دیگر….

علایم از هفته ۷ و ۸ میتد من که هیچیم نبود فقط یکم خفیف زیر دلم درد میکرد اما الان حالت تهوع دارم دوه ...

عزیزم گفت چون 27 تاریخ پریودت بوده پنج هفته تمومه و وارد شش هفته شدی

شاید در جهانی دیگر….