2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرفکت

دیدی تاحالا دختر همچین قدی؟

بنظرت خوشتیپ بوده؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نایس کاش من بودم😂😐۱۷۲ ام

تقریبا همینی دیگه😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ن ۳ سانتم زیاده🙄

زیاد ب چشم نمیاد

بالای ۱۷۰ بلند محسوب میشه

دیدی تاحالا دختر همچین قدی؟بنظرت خوشتیپ بوده؟

آره دوست من قدش ۱۷۵ خیلی خوشتیپه،قبلا یکم تپل بود اما الان داره میره باشگاه دیگه فیت فیت شده هیکلش با استایلای قشنگی که به قدش میخوره

پاینده باد ایران🇮🇷♥️

من ۱۸۰م

وای واقعا چ خوب

خودت راضی؟

آره دوست من قدش ۱۷۵ خیلی خوشتیپه،قبلا یکم تپل بود اما الان داره میره باشگاه دیگه فیت فیت شده هیکلش ب ...

من ۵۶ کیلواام

ولی ببخشید اینو میگم سینه هام کوچیکه حس میکنم خوشتیپ نیستم😂

بله بله🌚

احتمالا اگه داداش داشته باشی ۱۹۰ ب بالاس

پدرمادرت چندن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز