آرتیح مدیر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3913 عنوان دختر با قد 175 | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 27 پست چطوره؟😅 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... امروز | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3913 ماشاالله عالیه خودم ۱۷۴م راضیم خداروشکر تقریبا هم قد من هستمن خیلی از همکلاسیام ۱۶۰ تا ۱۶۵ ان به من میگن تو خیلی بلندی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3913 داداشم بچس۱۱ سالشه حدود ۱۷۰ الانبابام ۱۸۰ مامانم ۱۷۰ وای داداشت ۱۱ سالشه قدش اینقدره ماشااالللهمن داداشم ده سالشه ۱۴۰ هست چرا😂 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 12162 خداروشکر تقریبا هم قد من هستمن خیلی از همکلاسیام ۱۶۰ تا ۱۶۵ ان به من میگن تو خیلی بلندی والا من ک میگم بوشعرم دخترای نوجوون هستن از من خیلی بلندترن ماشاالله قدا رو به بلند شدن رفته
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3913 خب بستگی داره با تناسب اندامش ۵۵ تا ۶۰ کیلو فرضش کن متغیره بین این عدد زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
قهرو عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2692 وای داداشت ۱۱ سالشه قدش اینقدره ماشااالللهمن داداشم ده سالشه ۱۴۰ هست چرا😂 ژنتیکههرکسی فرق دارهما کلا تو سن کم رشدمون شروع میشد دیگه کلاس هشتم بودم صفحه رشدم بسته بود ❤️فمنیست بی دین❤️
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3913 والا من ک میگم بوشعرم دخترای نوجوون هستن از من خیلی بلندترن ماشاالله قدا رو به بلند شدن رفته ماشالله امیدوار شدم واقعا زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
شاهخانمم عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2379 ۵۵ تا ۶۰ کیلو فرضش کن متغیره بین این عدد خب ببین کمر باریک باشه باسن بزرگ و دست و پای پر خب عالیع
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3913 ژنتیکههرکسی فرق دارهما کلا تو سن کم رشدمون شروع میشد دیگه کلاس هشتم بودم صفحه رشدم بسته بود عه منم هشتم تا الان همینقدر موندم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
nazninpoi عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 12162 داداشم بچس۱۱ سالشه حدود ۱۷۰ الانبابام ۱۸۰ مامانم ۱۷۰ عزیزم داشت حتما خوراکش خوبه و خوابش سر موقع نه؟هزار ماشاالله بهش
قهرو عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2692 عزیزم داشت حتما خوراکش خوبه و خوابش سر موقع نه؟هزار ماشاالله بهش تغذیمون همیشه خوب بوده کلا تا جای ممکن خوراکیای محلی میخوردیم خیلی سمت کارخونهای نرفتیماز بچگیم باشگاه بودم ❤️فمنیست بی دین❤️
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3913 خب ببین کمر باریک باشه باسن بزرگ و دست و پای پر خب عالیع لاغر نشون میدمکمرم باریکه اما توپر نیست بدنم راستش کلا متوسط فقط سینه هام کوچیکه متاسفانه بقیه بدنم اوکیه به اندازست یعنی😅 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
شاهخانمم عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2379 لاغر نشون میدمکمرم باریکه اما توپر نیست بدنم راستش کلا متوسط فقط سینه هام کوچیکه متاسفانه بقیه بدنم ... خب هنوز پس وقت داری برای ساختن هیکل ایده ال برو بدنسازی