2777
2789
حق همسر فقط برای مرد ها هست همون مردهایی که تو محل کارکمتر از زن ها کار میکنن!!!به نظر من که خییییلی ...

از این نظر درسته ولی پدر من شعلش سخت بود کارم میکرد. الان با ده تومن چی میشه خرید؟

خوراک عید نمیشه خرید.

ما ک کلا چند ساله درست نمیتونیم خرید کنیم دلی هم نداریم خرید کنیم ولی بچه های کوچک ک سرشون نمیشه. من از عیدی کارگنان نمیدونم چ خبره ولی بازتشسته ها بیشترین طلم شده بهشون و بیشترین فشار روشونه نا حدی ک الان بخاطر اینکه عیدیشون با حق همسر واولاد از ۶۵۰۰ شده ۱۰ تومن ثابت خوشحالن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
فکر نکنم تا قبل اسفند بریزن ، الان ۲۸امه شاید همراه با حقوق بریزن واس شما حقوق ریختن؟از ما ۳۰ام میری ...

برا مارو بیست ونهم میریزن خانمه خالی بسته احتمالا عیدیشون رو ریختن چون الان کانون بازنشستگان زده بود زمان عیدی متعاقباً اعلام خواهد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا مارو بیست ونهم میریزن خانمه خالی بسته احتمالا عیدیشون رو ریختن چون الان کانون بزنشستگان زده بود ...

شاید بازنشسته نیست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
گفت باز نشسته ان

تو ی سایت زده از امروز شروع شده واسه مادبرزگم هم هر سال زودتر میریختن شاید ریختن