2777
2789
اینم ی نا برابری دیگه خب کسی ک سه تا بچه داره قابل قیاس با کسی هست ک بچه نداره؟ موندم معیار سنجش عد ...

حق فرزند و اینا داخل حقوق هست

بچه چه ربطی به عیدی از طرف دولت داره؟؟

والا همه مث هم کار میکنن چرا باید یکی بیشتر بگیره؟؟؟؟

من کاملا موافق برابری توی عیدی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق فرزند و اینا داخل حقوق هست بچه چه ربطی به عیدی از طرف دولت داره؟؟والا همه مث هم کار میکنن چرا بای ...

سال قبل و قبل تر ب بچه و زن همعیدی میدادن

ی مبلغ ثابت برای پایه بود عیدی اولاد و و عیدی زن

ببین ی مجرد فقط برای خودشه ن زن و بچه

فکرمنکن عید زیاد میدادن پارسال برای بچه فکر کنم ۳۶۰ تومن بود بنظرت ۳۶۰ تومن سال قبل چی نیشد ی بچه بخره؟

مجرد با متاهل فرق داره. با این حال بازم حق با شماست ی فردمجرد با فرد متاهل با سه تا بچه برابره بایدم عیدشون برابر باشه تا بچه ها یا والدین حسرت خرید عید ب دلشون بمونه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نریختن گفتن باید منابع تامین بشه من روش حساب کرده بودم انقدر لفت میدن تا دوباره همه چی دم عید گرونتر ...

سالقبل برای ما ۱۲ام ریختن اگز براساس حرف الفبا باشه ما تقریبا اخر الفبایم تا اواسط اسفند همه رو باید بریزن مگه اینکه مثل اضافه حقوق فرودین رو شش ماه بعد بربزن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
سالقبل برای ما ۱۲ام ریختن اگز براساس حرف الفبا باشه ما تقریبا اخر الفبایم تا اواسط اسفند همه رو باید ...

همون دیگه انقدر لفت میدن تا دم عید همه چی گرون بشه ولی الان تو همین تاپیک یه خانمه میگفت برا ما رو ریختن ولی از هر کس میپرسم میگن نریختن

همون دیگه انقدر لفت میدن تا دم عید همه چی گرون بشه ولی الان تو همین تاپیک یه خانمه میگفت برا ما رو ر ...

فکر نکنم تا قبل اسفند بریزن ، الان ۲۸امه شاید همراه با حقوق بریزن واس شما حقوق ریختن؟

از ما ۳۰ام میریزن

سال قبل و قبل تر ب بچه و زن همعیدی میدادنی مبلغ ثابت برای پایه بود عیدی اولاد و و عیدی زن ببین ی ...

حق همسر فقط برای مرد ها هست

همون مردهایی که تو محل کارکمتر از زن ها کار میکنن!!!

به نظر من که خییییلی خوب شد

زن و مرد برابر

تو حقوقشون میاد واقعا کافیه