من همینجوری دیشب دو تا بیبی چک گرفتم و طاقت نیاوردم یکیشو دیشب گذاشتم که از همون دقایق اول ی هاله کمرنگ روی خط تی افتاد و پررنگ تر شدجوری که میشه واضح دید. امروز با ادرار صبح گاهی با یک عالمه استرس دوباره بیبی چک گذاشتم که اونم ی هاله افتاد ولی از دیشبیه کمرنگ تر. کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه؟ بخدا استرس دارم. ۸ماهه منتظرم
سلام ببخشید من الان دو روز از موعد پریودیم میگزره ولی کامل پریود نشدم و فقط لکه اونم رو شورتم نیست با دستمال کاغذی میفهمم وقتی میزارم دستمال کمی قرمز میشه این چیه پریودیه؟
خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
راهنماي روي بيبي چك رو درست بخون بيشترياشون فقط هاله انداختن كافي نيست بايد هر دو خط به يك اندازه پر رنگ باشه كه مثبت باشه. من سر سه حاملگيهام بيبي چك قبل از موعد پري مثبت شد و خط كاملا پر رنگ بود.
لنشالله که باردارید ولی برامن که اونجور شد منفی بود مثبت بعد کم رنگ بعدش مثبت بعد منفی بی ب ...
ای بابا. من ی سری علائم دارم. از روز تخمک گذاری(کیت گذاشتم) بدنم داغه انگار تب دارم. روز ۲۴ ی لکه دیدم. من اصلا سابقه لکه بینی ندارم. بعد گفت حتما چشمم اشتباه دیده. من هر ماه ی هفته قبل موعدپری دل دردشو دارم. ولی این ماه دل درد نه. فقط کمر درد دارم. تکرر ادرار و اینم که بیبی مثبت شد.