2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 55 پست
راهنماي روي بيبي چك رو درست بخون بيشترياشون فقط هاله انداختن كافي نيست بايد هر دو خط به يك اندازه پر ...

خوب عزیزم شما لقاحت زود بوده حتما. خیلی ها با هاله باردار بودن. ایشالا  واسه منم همینطور باشه

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏
نمیدونم چقدر لکه است. 

لکه اینقدری هست که به شورتم نمیخوره ولی دستمال میزنم لکه میشه بعضی وقتها

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لکه اینقدری هست که به شورتم نمیخوره ولی دستمال میزنم لکه میشه بعضی وقتها

سینه هام هم درد میکنه دیروز حالت تهوع هم داشتم نمیدونم من چمه

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
لک لانه گزینی چطوریه چند روز طول میکشه چقدر خون میاد تو تا حالا داشتی ؟

پارسال آخر  ماه رمضان داشتم

منم فک کردم پریود شدم چون موعدم بود برا همین دو روز آخر ماه رمضان روزه نگرفتم . ولی اون دو روز فقط چند قطره لک قهوه ای بود. بعد برا عید فطر رفتیم مسافرت. دیدم خبری نیست کلی هم کباب زعفرانی خوردم و خبری نشد.  بعد ی بی بی چک گذاشتم و دیدم مثبته.  هرچند سقط شد چون مشکل سقط مکرر داشتم من 

پارسال آخر  ماه رمضان داشتم منم فک کردم پریود شدم چون موعدم بود برا همین دو روز آخر ماه رمضان ...

لکه های من صورتیه کم رنگه امروز یه ذره پر رنگ شد 

خوب عزیزم شما لقاحت زود بوده حتما. خیلی ها با هاله باردار بودن. ایشالا  واسه منم همینطور باشه

آره منم خيلي ديدم تو اين سايت كه با هاله باردار بودن و فقط تجربه خودمو گفتم عزيزم. انشالله كه شما هم بارداريد و صاحب يه نيني ناز و سالم بشيد.