2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 55 پست

سلام ببخشید من الان دو روز از موعد پریودیم میگزره ولی کامل پریود نشدم و فقط لکه اونم رو شورتم نیست با دستمال کاغذی میفهمم وقتی میزارم دستمال کمی قرمز میشه این چیه پریودیه؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راهنماي روي بيبي چك رو درست بخون بيشترياشون فقط هاله انداختن كافي نيست بايد هر دو خط به يك اندازه پر رنگ باشه كه مثبت باشه. من سر سه حاملگيهام بيبي چك قبل از موعد پري مثبت شد و خط كاملا پر رنگ بود. 

ان شاالله که بارداری من که دو تا گذاشتم دو تاش هم منفی بود 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
بی بی چک نذاشتی؟ شاید لک لانه گزینی باشه

چرا گذاشتم دیروز ظهر ولی منفی بود

بی بی چک نذاشتی؟ شاید لک لانه گزینی باشه

لک لانه گزینی چطوریه چند روز طول میکشه چقدر خون میاد تو تا حالا داشتی ؟

لنشالله که باردارید ولی  برامن که اونجور شد منفی بود مثبت بعد کم رنگ بعدش مثبت بعد منفی بی ب ...

ای بابا. من ی سری علائم دارم.  از روز تخمک گذاری(کیت گذاشتم) بدنم داغه انگار تب دارم. روز ۲۴ ی لکه دیدم. من اصلا سابقه لکه بینی ندارم.  بعد گفت حتما چشمم اشتباه دیده. من هر ماه ی هفته قبل موعدپری دل دردشو دارم.  ولی این ماه دل درد نه. فقط کمر درد دارم. تکرر ادرار و اینم که بیبی مثبت شد. 

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏

من به خاطر همین لکه ها کم امروز نتونستم روزه بگیرم روزه ام چی درسته ؟