2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 51 پست
افرین عزیزم قدم اول رو برداشتی . ببین فیلم اموزش دانلودکن من اونموقع سی دی شو میخریدم توخونه میخوندم ...

من باید پایه نهمو امتحان بدم اخه به دلیل داشتن مشکلات مالی نتونستم دبیرستان برم الان کتاب هاشو گرفتم که بخونم ولی نمیدنم میتونم یانه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز خیاطی اموزش میخواد وهزینه متاسفانه

تو ایتا کانال سمیه رجبی عضو شو اموزشهای رایگان میزاره بعضی دوره هاشم با هزینه ست که در برابر اموزشگاه ها خیلی کمه هزینش

مثلا دوره نازکدوز اموزشگاه ها بالای ۱۰ میلیونه ولی ایشون با تمام نکاتش اموزش میدن ۱ میلیون و خرده ای که بعضیا نقد نمیتونن تو دو قسط میتونن پرداخت کنن

اگه کانالش پیدا نکردی درخواست دوستی بده برات لینکش بفرستم

فامیله لااقل یکم کمتر بگیره ولی بازهم خوبه در ازای پول راضی شده ضامن بشه بعضیا خودتو بکشی هم ضامن ن ...

بخدا راضین از اینم بدتربشیم نمیدونم تودل بعضیا چی هس درکشون نمیکنم

ممنونم عزیزم حتماراهنمایی کردی ایشالا هرچی ازخدامیخوای بهت بده

خواهش میکنم

وظیفه ست

حتی اگه برا مشتری هم ندوزی درحد خودت. و بچه ات هم بدوزی کلی پس انداز میشه الان دستمزد خیاطا بعضیشون خیلی بالاست

اگه برا مشتری هم بدوزی که بهتر جای اینکه بری بیرون کار کنی و تو فکر باشی شهر غریب بچه رو کجا بزاری که بری سرکار و وقتت تو مسیر رفت و برگشت به محل کار بگذره و....همون وقت رو میزاری تو خونه و کنار بچه ات یکاری انجام میدی

شما خودتو در معرض روزی قرار بده خدا مشتری هم میفرسته برات

من باید پایه نهمو امتحان بدم اخه به دلیل داشتن مشکلات مالی نتونستم دبیرستان برم الان کتاب هاشو گرفت ...

حتما میتونی عزیزم چرانتونی؟ بخدا منم بعد بدنیا اومدن دخترم از کلاس سوم دبیرستان ک میشه یازدهم شروع کردم شوهرم مخالف سرسخت بود وگفت اگ عرضشو داری توخونه بخون برو امتحان بده همینکاروکردم بچمم کوچیک بود قبول ک شدم با نمره های ۱۲و۱۴و۱۶ سال بعدش رفتم مدرسه بزرگسالان حضوری معدلم شد۱۷ونیم گفت دیگه بسه دیپلمت گرفتی . دیگه بشین توخونه گفتم نمیتونم دوس دارم برم دانشگاه و میخوام توزندگی کمک خرجت شم. کلی مخالفت کرد با اصرار قبول کرد بعدهم ک دانشگاه رو باهزارمکافات تموم کردم با بهترین معدل شروع کردم ب ازمون استخدامی خب قبول شدن سخت بود واون بهم میگفت هیچ گوهی نمیشی.ولی اخرش قبول شدم درسته سالها طول کشید و بارها رد شدم ولی اخرش شکرخداشد.توهم میتونی فقط اراده و پشتکاروتوکل کن به خدا یادمه التماس خدامیکردم ک دستم توجیب خودم باشه ک مث گداها جلو این درازنباشه دستم.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خواهش میکنم وظیفه ست حتی اگه برا مشتری هم ندوزی درحد خودت. و بچه ات هم بدوزی کلی پس انداز میشه الان ...

اگه بگم گه خدا ولم کرده ناشکریه توخیلی شرایط بد دستموگرفته اینکه میگه ازتوحرکت ازمن برکت واقعیه واقعیه

حتما میتونی عزیزم چرانتونی؟ بخدا منم بعد بدنیا اومدن دخترم از کلاس سوم دبیرستان ک میشه یازدهم شروع ک ...

بقران خدا تک تک زندگی منو توصیف کردی درد منم داشتن درامده که به این اقا نیازنداشته باشم که همش درحال تحقیرکردنه منه

بقران خدا تک تک زندگی منو توصیف کردی درد منم داشتن درامده که به این اقا نیازنداشته باشم که همش درح ...

چندسالته چندسالشه؟ چندسال ازدواج کردی؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اگه بگم گه خدا ولم کرده ناشکریه توخیلی شرایط بد دستموگرفته اینکه میگه ازتوحرکت ازمن برکت واقعیه واقع ...

احسنت

پس یه حرکتی بزن از تو حرکت از خدا برکت

میتونی برا شروع چندتا لباس بدوزی و نمونه کارات نشون مزون ها مغازه ها بدی سفارش بگیری

بعضی لباسا دوختش خیلی راحته شاید بتونی تو یک روز دوسه تا هم بدوزی

خانم رجبی که کانالش بهت معرفی کردم داستان خیاط شدنش و از صفر شروع کردنشم گذاشته تو کانال جالبه بخون حتما

اکثر هنرجوهاشم راضی ان از اموزش ها و نمونه کاراشونم عالی شبیه لباس اماده ای

احسنتپس یه حرکتی بزن از تو حرکت از خدا برکت میتونی برا شروع چندتا لباس بدوزی و نمونه کارات نشون مزو ...

هرکاری اولش سخته ولی خپ باید بشه یعنی باید انجامش بدم حداقل یه امیدی برای ادامه زندکی داشته باشم