2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 51 پست
باورش سخته وای همین دیشب میخواستم لوله بخاریو جدا کنم یه مرگ بی دردو اروم بازم نتوستم دوساله توذهنمه ...

چرا راحتترین راه ؟چرا نمیجنگی ؟تحمل کن بزار بچت از آب و گل دراد برو سرکار هررررکاری که شده خودت زندگیتو بساز عزیزم بزار بچه تا رو خوشبخت کنی خدارو فراموش نکن اون تنهات نمیزاره به خودش قسم اینا شعار نیست ارتباطت با خدارو قوی کن تا بتونی تحمل کنی و بعد بسازی ....

غصه نخور زندگی سخته امتحانت رو سعی کن خوب پس بدی...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورش سخته وای همین دیشب میخواستم لوله بخاریو جدا کنم یه مرگ بی دردو اروم بازم نتوستم دوساله توذهنمه ...

منم بارها اینکارا رو کردم سالها افسردگی پنهان داشتم ازترس اینکه نگن زن زندگی نیست سوختم و ساختم سنی نداشتم . نکن اینکارو باخودت . بروشکایتش کن بگو خرج مو نمیده نهایت نمیتونی؟ خدایی برگرد خونه پدرت نمیتونی؟ درس بخون برو سرکار بخدامیدونم سخته ها ولی یه تلاشی براخودت کن وگرنه کمبود توجه و محبت وبی پولی بدبختت میکنه من خودم کل زندگیم زجرکشیدم کل زندگیم ازوقتی ک دخترم شیرخواره بود درس خوندم و تلاش کردم اونم هیچ حمایتی نمیکرد اما ب لطف خدا معلم شدم بعدسالها تلاش. من ارزوم بود همون اوایل جدامیشدم اما بابام سرسخت مخالف طلاق بود

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

شمارو نمیشناسم ولی بعضیا متاسفانه برا اینکه کسی ضامنشون بشه خودشونو به آب و آتیش میزنن بعد موقع قسط ...

عزیزم کسی که نشناسه منو طبیعی ضامنم نشه بقول شما یه قسط پرداخت نشه کل حسابای ضامن بیچاره بسته میشه وحسابی تودردسر میوفته😊ولی ضامن که شوهر خواهرشوهرم هستش که مجانی ضامن نمیشه

چرا راحتترین راه ؟چرا نمیجنگی ؟تحمل کن بزار بچت از آب و گل دراد برو سرکار هررررکاری که شده خودت زندگ ...

خدانکنه کسی جای من باشه خواستم درس بخونم ولی فشار روانیو بچه کوچیکو نداشتن کمک نشد نتونستم بعضی وقت ها کم میارم زیاادد

توچقد منیو من چقدر تو خونواده خودم بیخیال نبودنم بهترازبودنم

قربونت برم بخدا تو که گفتی دیشب میخواستی لوله بخاریو دربیاری یادخودم افتادم ک چندین بارقرص خوردم چقدر خودمو کتک زدم ازدست شوهرم سرموکوبیدم تودیوار چقدر جلوچشمش ازفشارعصبی غش کردم و بی مروت بازبهم ظلم کرد.قربون شکل ماهت عزیزدلم زندگیتوبساز یه فکری کن. بخدا مردن راهش نیست زن کوچه بالایی مون دورازجون خودشو کشت شوهرش رفت زن گرفت.تموم شد رفت کی یادشه اون زن چی کشید و چرا مرد؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

منم بارها اینکارا رو کردم سالها افسردگی پنهان داشتم ازترس اینکه نگن زن زندگی نیست سوختم و ساختم سنی ...

میخوام درس بخونم ولی سال ها از کتابو درس دوربودم ریاضیو زبانو اصلن متوجه نمیشم نیاز به اموزش دارم که متاسفانه شرایطش جورنیس حتی کتاب هاشم گرفتم از همسایه واشنا ولی نشد

اگه درامدی داشتم صدردصد جدامیشدم ولی متاسفانه نمیتونم وواجبار به تحمل که واقعا دارم خفه میشم ونمیدون ...

ان شاالله شوهرت قدرتو بدونه و برا خوشبختیت تلاش کنه

اگه بتونی خیاطی کنی برا مشتری بدوزی درامدش خوبه و کارت خوب باشه هیچوقت بدون مشتری نیستی

یه شغلیه که همیشه مشتری داره

جای اینکه مجبور بشی با حقوق کم و بدون بیمه و ساعت کاری بالا برا دیگران کار کنی تو خونه ی خودت و کنار بچه ات

خیاطی کن

بخودتم فشار نیار ساعت کاری مشخصی برا خودت تعیین کن که هم به درامد برسی هم به بچه و زندگی و هم سلامتیت به خطر نیفته

میخوام درس بخونم ولی سال ها از کتابو درس دوربودم ریاضیو زبانو اصلن متوجه نمیشم نیاز به اموزش دارم که ...

افرین عزیزم قدم اول رو برداشتی . ببین فیلم اموزش دانلودکن من اونموقع سی دی شو میخریدم توخونه میخوندم چون شوهرم اجازه نمیداد حضوری برم مدرسه ریاضی زبان رو در حد پاس کردنم بخونی بسه نگران نباش بعدش کنکور بده و برو پیام نور ک هم غیرحضوریه هم نیمه دولتی هزینش کمه. بخدا دوستمم بهش گفتم الان دیگه کارشناسی میخونه. با همین وضع حالاخودشم کاراینترنتی میکنه و شهریه دانشگاهشو میده ک منت شوهرنکشه

قربونت برم بخدا تو که گفتی دیشب میخواستی لوله بخاریو دربیاری یادخودم افتادم ک چندین بارقرص خوردم چقد ...

میشه درخواست دوستی بدم...توخیلی منی بااین تفاوت که قوی بودی هرکاری خواستم بکنم خورد به بن بست...حتی دیپلمم ندارم برم سر کاری چیزی همش واسه داشتن درامد میخواستم درس بخونم ولی کم میارم

میشه درخواست دوستی بدم...توخیلی منی بااین تفاوت که قوی بودی هرکاری خواستم بکنم خورد به بن بست...حتی ...

چندسالته؟

منم دیپلم نداشتم وقتی ک دخترم دنیا اومد شروع کردم ب درس خوندن . براخودت تلاش کن