2777
2789
عنوان

وام بانکی

243 بازدید | 51 پست

سلام خانم ها لطفا راهنماییم کنین برای وام گرفتن بانک رسالت حتما باید ضامن کارمند داشته باشی؟؟متاسفانه تو گرفتن وام همیشه به مشکل میخوریم وهمسرم اذیت میشه الان که خواستیم وام فرزند اوری بگیرم بعد ۶ماه رفت وامد ومنت ضامن کشین که بماند باید ۲۵تومن به ضامن هم بدیم میگن این همه کاراش اینترنیته ونیاز به بانک رفتن نداره.....نیاز شدید به گرفتن وام دارم میخوام پول جمع کنیم ماشین بگیرم خسته شدم بعد۱۲سال شوهرم عینه خیالش نیس خودم میخوام یه حرکتی بزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه با این وام پولتون کامل میشه برا خرید ماشین که هیچ ولی اگه میخواین پس انداز کنین که بعدها دوباره وام و پس انداز که بزارین روش برا خرید ماشین بهتره وام که گرفتین طلا دسته دو بخرین پولتون بی ارزش نمیشه و ارزشش هم بیشتر میشه

عزیزم میگی که ضامن دارین پس الان مشکل چیه؟

خب کاراش رو انجام بدین دیگ

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
فیش حقوقی میخواد که بر اساس اون تعیین میکنه تا چه مبلغی میتونین وام بگیرین

متاسفانه مشکلم همین کارمند رسمی داشتن یدونه شوهر خواهرشوهرم کارمنده توفامیل که اونم راضی همه ازگشنگی بمیرن

ازمن ب تو نصیحت. بذارش کناراین ادم رو. چرا فرزند اوردی ک حالا دنبال وام فرزنداوری باشی با این ادم؟ نگو ک ادمم و دلم میخواست و نیازداشتم و فلان چون کسی ک بعد۱۲سال بیخیال ی ماشین خریدنه هیچی نمیشه توزندگیش خودم ی گوهی شو دارم که۱۴ساله هیچی نشده هیچ کاری نکرده تنها وامی ک گرفته وام ازدواجمون بود هر تلاشی توزندگی کردم خودم کردم ک تهش هم اون زبونش درازتره ک من همینم ک هستم. ندارم .

اول زندگی بچه دارشدم خودم سنی نداشتم فکر میکردم زندگی میسازه واسم.اما نساخت دیگه نخواستم بچه بیارم ازاین ادم . حالا خودم شاغلم اما اون همون خصلت هاشو داره واقعا برای ادامه زندگی بسیار بسیار دو دلم. خدا خودش کمک کنه از این عادت کثیف چندین ساله ب این زندگی کوفتی نجات پیداکنم.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عزیزم میگی که ضامن دارین پس الان مشکل چیه؟خب کاراش رو انجام بدین دیگ

متتسفانه ضامن برای وام فرزند اوری داریم که اونم میگه ۲۵تومن باید بهش بدیم از رفتار افتضاح کارمندهای بانک که نکم چقدر شوهرمو اذیت کردن

ازمن ب تو نصیحت. بذارش کناراین ادم رو. چرا فرزند اوردی ک حالا دنبال وام فرزنداوری باشی با این ادم؟ ن ...

منتسفانه نمیخواستم به دنیاش بیارم ولی خپ قلبش تشکیل شده بود چند بار تصمیم به خودکشی گرفتم واقعا سخته خدانکنه کسی تجربش کنه دقیقا همینطوره زبونشم درازه ونمیشه کاریش کرد نه پشتوانه ای وازهمه بدتر نه ورامدی دارم که بخوام برم دنبال زندگیم خونوادمم که هیچ بیخیال

متتسفانه ضامن برای وام فرزند اوری داریم که اونم میگه ۲۵تومن باید بهش بدیم از رفتار افتضاح کارمندهای ...

خب عزیزم هر وامی بخوای بگیری یک ضامن میخواد حداقل

ولی رسالت پول بخوابونی رتبه اعتباری آ یا ب باشه دیگ ضامن نمیخواد فک کنم بازم تحقیق کن

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
منتسفانه نمیخواستم به دنیاش بیارم ولی خپ قلبش تشکیل شده بود چند بار تصمیم به خودکشی گرفتم واقعا سخته ...

قدمش پرخیربرکت باشه دیگه بجز این طفل معصوم بچه نیارتو این زندگی توگذشته ی پر درد منی.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خب عزیزم هر وامی بخوای بگیری یک ضامن میخواد حداقلولی رسالت پول بخوابونی رتبه اعتباری آ یا ب باشه دیگ ...

بله درسته ضامن چکی یا جواز کسبو میشه پیداش کرد ولی کارمند رسمی سخته

قدمش پرخیربرکت باشه دیگه بجز این طفل معصوم بچه نیارتو این زندگی توگذشته ی پر درد منی.

باورش سخته وای همین دیشب میخواستم لوله بخاریو جدا کنم یه مرگ بی دردو اروم بازم نتوستم دوساله توذهنمه همش خودکشی نه دوستی نه اشنایی تویه شهر غریب خودمم غریبم

متاسفانه مشکلم همین کارمند رسمی داشتن یدونه شوهر خواهرشوهرم کارمنده توفامیل که اونم راضی همه ازگشنگی ...

شمارو نمیشناسم ولی بعضیا متاسفانه برا اینکه کسی ضامنشون بشه خودشونو به آب و آتیش میزنن بعد موقع قسط دادن اذیت میکنن و حساب حقوقی ضامن بسته میشه بندگان خدا میان ثواب کنن کباب میشن خودشونم قسط و بدهی و خرج دارن باید لنگ بمونن تا وقتی شخص قسطشو پرداخت کنه براهمین بعضیا میترسن و ضامن کسی نمیشن یا نهایت ضامن افراد مورد اعتمادشون میشن

ان شاالله که ضامن خوب گیرتون بیاد

باورش سخته وای همین دیشب میخواستم لوله بخاریو جدا کنم یه مرگ بی دردو اروم بازم نتوستم دوساله توذهنمه ...

خودکشی راهش نیست

سخته اما ارزش خودکشی کردن و تباه کردن دنیا و اخرت رو نداره

امضای کاربر بهرانیا رو کپی کن لینک کانال زوج درمانی تو ایتاست مطالب خوبی میذارن و خیلیا جواب گرفتن و شوهرشون سربه راه شده شمام امتحان کن شاید فرجی شد

اگه پیداش نکردی درخواست دوستی بده برات بفرستم