2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرم گ۴ت که یه خانومی میگفته که خواهر طنین (من) زن زندگی نبود و خراب بود و فلان واسه همین طلاقش دادن خواهرم زنگ زد به اون خانومه گفت تو گفتی اون قسم خورد گفت نه ابجیمم گفت هرکی گفته ایشالا سر دخترش بیاد

دو هفته بعد خواهرشوهرم افتاد تو پروسه قهر و طلاق🚶🚶🚶

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🖤۱۰/۱۸_۱۰/۱۹🖤

اگه دوست داشتی تعریف کن

قبلنا یکی با رلم دوس داشت دختره رفیقم یود پشره گوشی میزاره بلندگو خیلی داغون شدم دست بردم رو اسمون گفتم الهی ماشین پچ بشه خداشاهده به ۳روژ نشد تصادف بدی کردن ماشین اوراقی شد دختره هم بقران داغونه

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

آره کارما همیشه با من میچرخه بیخ گوشمه کافیه یه چیزی یه ایرادی از کسی بگیرم عینش سرم میاد در سریع ترین زمان ممکن

مثلا یکبار خواهر وسطیم که با شوهرش اختلاف داشتن خودسر بدون اطلاع هیچکس رفته بودن توافقی جدا شده بودن اومد خونه مامانم اینو گفت من دعواش کردم بیرونش کردم حتی من اون موقع مجرد بودم ولی سالها بعد خودمم طلاق گرفتم کارما از این بزرگتر؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من ۲۴ سالم بود زندایی میگفت وای دیر شد چرا شوهر نمیکنی من خیلی ناراحت شدم لال بودم جواب ندادم رفتم خونه گریه کردم هفته بعد خواستگار اومد

دختر خودش ۴ بار نامزد و عقد کرده جدا شده از بس که ننه اش عوضی بعد میگه شوهر چه دردی میخوره

پس جرا کسایی به من بدی میکنن کارما نمیبینن

میبینن به گوش شما نمیرسونن که نگی اها آه من بود خیلی بیشتریا قائم میکنن که زجرایی که به بقیه دادن تو گوش و کرنا نره خجالت زده شن .

من ۲۴ سالم بود زندایی میگفت وای دیر شد چرا شوهر نمیکنی من خیلی ناراحت شدم لال بودم جواب ندادم رفتم خ ...

بروش میوردی میگفتی عه پس شما به من میگفتی ازدواج شوهر چه جوریه به دخترت رسید میگی شوهر به چه درد میخوره