imhamam مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9303 عنوان تو زندگی تون | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست کارما دادین؟ یا کسیو تو اطراف دیدین که حس کردین داره کارما پس میده؟دوست داشتین تعریف کنین امروز | 07:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22mehrabanbanoo عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 8284 بروش میوردی میگفتی عه پس شما به من میگفتی ازدواج شوهر چه جوریه به دخترت رسید میگی شوهر به چه درد میخ ... اره یبار حرفش بشه میگم بعد من دانشگاه میرفتم میگفت وای دانشگاه بده من نمیذارم دخترم بره بعد دختر خودش توی پارتی و گل و مشروب با دوست پسرش پدرشو زد اوند خواستگاریش فک کن
maman_a_ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 29662 اره یبار حرفش بشه میگم بعد من دانشگاه میرفتم میگفت وای دانشگاه بده من نمیذارم دخترم بره بعد دختر خود ... اینارو باید بگی بعضیا باید بدونن دهنشونو بنندن که بی حرمتی و دل کسیو نشکنن امروز فلانی فردا کس دیگه زبونشو قیچی کن
nazaninnnnnm عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 678 میبینن به گوش شما نمیرسونن که نگی اها آه من بود خیلی بیشتریا قائم میکنن که زجرایی که به بقیه دادن تو ... چی بگم والا یعنی ممکنه نفهمه ک اه من بوده ؟ دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂
nazaninnnnnm عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 678 دقیقاااااا هعی😅 دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂