2777
2789
فداااات مرسی آخخخخخخ گلوووووم داره جر میخوره مامان کجاییییی نازمو بکشی ،🤣🤣🤕🤕🤕

کجاست؟؟

دمنوش درست کن بخور

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان با چی وصلی

تلگرام و اینا، بین الملل منظورم بود

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
کجاست؟؟دمنوش درست کن بخور

مامانم خونه خودشونه من خیر سرم خونه خودمم ،🤣🤣

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

انشا خوب میشی چند روز زیری نبپوش.

اره نپوشیدم بعد سی سال اینقد همه گفتن عفونت منم گرفتم.... چقد بدددددده

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ازدواج کردی پس

اره دوتا بچه هم دارم خیر سرم اینقد لوسم،🤣🤣🤒🤒🤒🥵🥵🤕🤒🤒😷😷😷

اره من چند بار گرفتم میسوختم خارش داشتم

اره من یکهو خارش گرفتم و عفونت سفید با ترشح بوی عفونت داشتم

خداحفظشون کنه🤣🌸🩷

مرسی عزیزم بخوابم ک باز ساعت هفت باید بیدار بشم پسرم میره مدرسه

فدای قلب مهربونی بشم من همچنین برای شما هم امیدوارم امروز روز خوبی براتون باشههر روزتون عالی باشه❤️❤ ...

قربونت رفیق جان،ممنون از دعای قشنگت🫂😘

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍