2777
2789
فداتبشم عزیزم،خدا نکنه،همین که هم دردی میکنی بزرگترین کمکه دورت بگردم🫂🌸

خدانکنه قشنگم

مراقب خودت باش خواهشا

خیلی وایب مثبتی ازتون کردم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدانکنه قشنگم مراقب خودت باش خواهشا خیلی وایب مثبتی ازتون کردم

عزیزی،حتما گلم،ممنون جانم،شما هم واقعا انرژی مثبت بهم دادی هرجا هستی بهترینها نصیبت بشه😊

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزی،حتما گلم،ممنون جانم،شما هم واقعا انرژی مثبت بهم دادی هرجا هستی بهترینها نصیبت بشه😊

فدای قلب مهربونی بشم من

همچنین برای شما هم امیدوارم امروز روز خوبی براتون باشه

هر روزتون عالی باشه❤️❤️❤️

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

من بیدار شدم نماز صب بخوونم

مشهدم باز هی نگین اذان نگفتن

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

دکتر رفتی

باز من برای اولئییییییین بار عفونت زنونه گرفتم تابحال تجربه نداشتم قرص گرفتم با شیاف دارم مصرف میکنم بهترم

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

قبول باشه عزیزم التماس دعا

فدات بیدار شدم اینقددددد گلوم درد میکنه اصلا اب دهنمم نمیتونم قورت بدم ،😷🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒

فدات بیدار شدم اینقددددد گلوم درد میکنه اصلا اب دهنمم نمیتونم قورت بدم ،😷🤕🤕🤕🤒🤒🤒🤒

تو دلت دعا کن

همه اینجوری شدن شوهرمم اینجوری شده

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل 

تو دلت دعا کنهمه اینجوری شدن شوهرمم اینجوری شده

اونکه اره ،🤣توددلم دعا میکنم کلی گفتم وضعیت الانم شرح دادم

🤣🤣ان شالله خوب شی عزیزم

فداااات مرسی آخخخخخخ گلوووووم داره جر میخوره مامان کجاییییی نازمو بکشی ،🤣🤣🤕🤕🤕