2777
2789
عنوان

فیلم خفن خارجی

60 بازدید | 6 پست

فیلمای خوبی که اخیرا دیدین؟

پادکستایی که اخیرا گوش دادین؟

لطفا

زندگی بهم یاد داده که هیچ چیز همیشه روی روال نمیمونه. سختیها میان و میرن، ولی تحملشون و ادامه دادن آدمو قویتر میکنه.به من یاد داده که اشتباه کردن طبیعیه و از هر شکست میشه درس گرفت. حتی وقتی فکر میکنی همه چیز تمومه، باز هم فرصتهای تازه هست.آدمها و روابطشون مهمن، اما مهمتر از همه، رابطه ایه که با خودت داری. شاد بودن در چیزای کوچک واقعی ترین خوشحالیه و هر روز، هر تجربه ای میتونه یه درس داشته باشه.با همه بالا و پایینها، من ادامه میدم، تجربه میکنم و سعی میکنم بهترین نسخه خودم باشم، چون میدونم زندگی همیشه چیزای جدیدی برای یاد دادن داره.

سبک مورد علاقتو بهم بگو

پادکست زبان اصلی میتونی گوش کنی؟

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبک مورد علاقتو بهم بگوپادکست زبان اصلی میتونی گوش کنی؟

بیشتر هیجانی درام طنز

نه زبان اصلی نمیتونم گوش کنم متاسفانه.

زندگی بهم یاد داده که هیچ چیز همیشه روی روال نمیمونه. سختیها میان و میرن، ولی تحملشون و ادامه دادن آدمو قویتر میکنه.به من یاد داده که اشتباه کردن طبیعیه و از هر شکست میشه درس گرفت. حتی وقتی فکر میکنی همه چیز تمومه، باز هم فرصتهای تازه هست.آدمها و روابطشون مهمن، اما مهمتر از همه، رابطه ایه که با خودت داری. شاد بودن در چیزای کوچک واقعی ترین خوشحالیه و هر روز، هر تجربه ای میتونه یه درس داشته باشه.با همه بالا و پایینها، من ادامه میدم، تجربه میکنم و سعی میکنم بهترین نسخه خودم باشم، چون میدونم زندگی همیشه چیزای جدیدی برای یاد دادن داره.

12 monkey محصول سال ۱۹۹۵Thelma and louise محصول سال ۱۹۹۱Meet joe black محصول سال ۱۹۹۸

ممنونم

بیشتر هیجانی درام طنز نه زبان اصلی نمیتونم گوش کنم متاسفانه.

No Other Choice

Good Boy

Restless

Thelma

Misericordia

Companion

Novocaine

Hostages

اینارو اخیرا دیدم و جدیدن

پادکست فارسی من رختکن بازنده ها گوش میدم، روایت ادم های بازنده ست، غمگینه تقریبا سر تمام اپیزودهاش گریه کردم ولی در عین حال یه فضای دوستانه با شوخی های قشنگم داره

از یوتوب کانال مری جین پرونده جنایی گوش میدادم که اونم اگه روحیه حساسی داری مناسب نیست

پادکست روانشناسی فارسی دنبال نمیکنم شاید ی سری تک اپیزود از جافکری، این نقطه و اینا

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

No Other ChoiceGood BoyRestlessThelmaMisericordiaCompanionNovocaineHostagesاینارو اخیرا دیدم و جدیدا ...

ممنونم خیلی لطف کردی