نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9206 عنوان سرگیجه 58 بازدید | 9 پست ازدوساعت پیش سرگیجه گرفتم باتغییروضعیت سرم بیشتر میشه کسی چیزی میدونه؟ کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍 امروز | 02:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدمی_اینجا عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 102 سلام من اینجوری شدم۵ماه پیش بدترین تجربم بود.التهاب گوش از داخل بود و انتی بیوتیک و بتاسرک برای سرگیجه دادن.غذا سالم و سبک خوردن.موقعیت تو یهو تغییر جهت ندادن.فشارتون چک کنید برای من بالا بود کمی
آدمی_اینجا عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 102 گاهی از اعصاب ،جابجایی مایع گوش هم هست.دکتر اورژانس برید.
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9206 سلام من اینجوری شدم۵ماه پیش بدترین تجربم بود.التهاب گوش از داخل بود و انتی بیوتیک و بتاسرک برای سرگی ... یکم اضطراب دارم وشایدیائسگی زودرس باشهه کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9206 سلام من اینجوری شدم۵ماه پیش بدترین تجربم بود.التهاب گوش از داخل بود و انتی بیوتیک و بتاسرک برای سرگی ... یکم اضطراب دارم وشایدیائسگی زودرس باشهه کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9206 من با چشم بسته هم سرگیجه داشتم.😔 منم کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍
آدمی_اینجا عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 102 یکم اضطراب دارم وشایدیائسگی زودرس باشهه میتونه از اضطراب باشه.تنفس دم شکمی و بازدم عمیق با لب غنچه
آدمی_اینجا عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 102 شما سعی کن فقط جای تاریک بخوابی،با استراحت بهتر میشی اگر بخاطر اضطراب باشه،ابهم جرعه جرعه بنوش،اب خنکدست و صورت مچ بپایین با اب خنک بشورید.خوب نشدید فقط دکتر برید میشه چیزایی که گفتم باشه.درپناه نور
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9206 میتونه از اضطراب باشه.تنفس دم شکمی و بازدم عمیق با لب غنچه سپاسگزارم 🌹 کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍