2777
2789
عنوان

سرگیجه

58 بازدید | 9 پست

ازدوساعت پیش سرگیجه گرفتم باتغییروضعیت سرم بیشتر میشه کسی چیزی میدونه؟

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

سلام من اینجوری شدم

۵ماه پیش بدترین تجربم بود.

التهاب گوش از داخل بود و انتی بیوتیک و بتاسرک برای سرگیجه دادن.

غذا سالم و سبک خوردن.

موقعیت تو یهو تغییر جهت ندادن.

فشارتون چک کنید برای من بالا بود کمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من اینجوری شدم۵ماه پیش بدترین تجربم بود.التهاب گوش از داخل بود و انتی بیوتیک و بتاسرک برای سرگی ...

یکم اضطراب دارم وشایدیائسگی زودرس باشهه

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

سلام من اینجوری شدم۵ماه پیش بدترین تجربم بود.التهاب گوش از داخل بود و انتی بیوتیک و بتاسرک برای سرگی ...

یکم اضطراب دارم وشایدیائسگی زودرس باشهه

من با چشم بسته هم سرگیجه داشتم.😔

منم

شما سعی کن فقط جای تاریک بخوابی،با استراحت بهتر میشی اگر بخاطر اضطراب باشه،ابهم جرعه جرعه بنوش،اب خنک

دست و صورت مچ بپایین با اب خنک بشورید.

خوب نشدید فقط دکتر برید میشه چیزایی که گفتم باشه.

درپناه نور

میتونه از اضطراب باشه.تنفس دم شکمی و بازدم عمیق با لب غنچه

سپاسگزارم 🌹