2777
2789
عنوان

شما هم

62 بازدید | 10 پست

شمام حسومی کنید همه چی رو دو ایکسه اصلا زندگی معنایی نداره بدون هدف می چرخم تا شب شه روزهای شما هم به شدت پوچ و بدون هیچ نتیجه خاصی سپری میشن یا فقط مال من اینجوری؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ امیدی برای ادامه دادن ندارم هیچ هدفی برای آینده ندارم

نه کسی دوسم داره نه کسی و دوست دارم نه حوصله کاریو دارم

ولی نمیدونم این نور چیه تو وجودم این حس امید چیه که من هر بار خسته تر از قبل میشم هر بار ناامیدوار تر از قبل میشم بازم این حس امید ولم نمیکنه

نمیدونم چرا هر بار که یه غم بزرگی میاد گلومو کل زندگیمو میگیره بجای اینکه گریه کنم ناراحت باشم یهو خود به خود حالم خوب میشه تخص تر از قبل بلند میشم و ادامه میدم

الان بدون هیچ دلیلی از شوهرم کتک خوردم سیاه و کبودم ولی در حد دوسه دقیقه گریه کردم و الان حالم خیلی خوبه انگار اتفاقی نیفتاده منتظرم زود صبح بشه پاشم با عشق خونمو جمع کنم نمیدونم چم شده

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

هیچ امیدی برای ادامه دادن ندارم هیچ هدفی برای آینده ندارمنه کسی دوسم داره نه کسی و دوست دارم نه حوصل ...

بیا بغلم😔🤗 چه خوب که امید دارید و حس خوب و می جنگید برای زندگیتون بر عکس من امیدوارم زودتر اوضاع تون رو به راه شه

بیا بغلم😔🤗 چه خوب که امید دارید و حس خوب و می جنگید برای زندگیتون بر عکس من امیدوارم زودتر اوضاع ...

قربونت برم که انقد مهربونی

خدا کنه همه چی برای هممون درس بشه که یه روز از ته دل بخندیم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خدانکنه عزیزم ❤ حاضرم تمام عمرم بدم ولی یه بار هممون از ته دل شاد باشیم😍

دور از جونت فداتشم اینجوری نگو .

بالاخره صبح میشه این شب باز میشه این در

میگه که اگه میخوای سفیدی صبح و ببینی چه بسا که باید سیاهی شب و طی کنی