2777
2789
عنوان

تغذیه سالم

2028 بازدید | 23 پست

خانومای گل میدونید که استفاده مناسب و به اندازه از هر چیزی خوبه و ضرری نداره. حالا بعضی خوراکا هستن مثل عرق نعنا یا زنجبیل یا میوه ها و سبزیجات و ... که مصرف به اندازشون برای بدن خیلیی مفیده. اینا رو همه میدونیم. ولی کسی هست که تجربه داشته باشه و استفاده کرده باشه از یه خوراک و تاثیر مثبت دیده باشه و روی بدنش خوب عمل کنه؟؟؟ مثلا همین عرق نعنا همه مشکلات گوارشی رو تا حدودی اوکی میکنه و برای همه خوبه. یا زنجبیل که طبع گرم داره و بدن رو گرم نگه میداره. اگر کسی تجربه ای داره بگه حتماً. الان که همه چیز فیک شده خوبه که اطلاعات واقعی داشته باشیم و تغذیه سالم هم بین اینهمه خوراک پرضرر داشته باشیم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با چیزای گیاهی اوکی ترم تا دارو شیمیایی

تا یکم حس سرماخوردگی داشته باشم پونه و آویشن دم میکنم یکم عسل توش حل میکنم میخورم خوب میشم

کمبود آهنمم با شیره انگور و جعفری خوب شد 

به جای چای بیشتر دمنوش درست میکنم 

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄

من با دم کرده دارچین آرامش زیادی میگرفتم. ما دارچین رو میکوبیم تا ریز شه اما پودر نشه. بعد میریزیم توی کتری و میذاریم بجوشه و دم کنه. با دمنوش چای کوهی که شدیدا آرامش میده من میبردم اداره همه میگفتن واقعا موثر هست روی اعصابمون. یه دم نوش دیگه هم داشتم خیلی خوب بود. اسطوخودوس و گل سرخ و زعفران. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
منم با چیزای گیاهی اوکی ترم تا دارو شیمیایی تا یکم حس سرماخوردگی داشته باشم پونه و آویشن دم میکنم ی ...

خیلی عالیه.

واقعا کمبود آهن با شیره درست میشه؟؟

من برای مامانم و خودم سه تا شیره رو قاطی کردم تا بخوریم. هنوز نخوردیم دوس دارم کمتر سراغ قرص و این چیزا بریم.

من با دم کرده دارچین آرامش زیادی میگرفتم. ما دارچین رو میکوبیم تا ریز شه اما پودر نشه. بعد میریزیم ت ...

چقدر عالی واقعا 

دارچین ام مثه زنجبیل گرمه بدنو گرم میکنه برا همینم آرامش میده به آدم 

چقدر عالی واقعا  دارچین ام مثه زنجبیل گرمه بدنو گرم میکنه برا همینم آرامش میده به آدم

خب چای کوهی اثراتش به مراتب از همه چیز بیشتره. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
منم با چیزای گیاهی اوکی ترم تا دارو شیمیایی تا یکم حس سرماخوردگی داشته باشم پونه و آویشن دم میکنم ی ...

من کمبود آهن دارم اتفاقا یه شیره انگور هم توی یخچال دارم از این کرمیها که جامدن خیلی خوشمزه ست برم بخورم