2777
2789
عنوان

تغذیه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 23 پست
خیلی عالیه. واقعا کمبود آهن با شیره درست میشه؟؟ من برای مامانم و خودم سه تا شیره رو قاطی کردم تا ب ...

آره من روزی ۱ قاشق چای خوریشو با آب قاطی میکردم میخوردم با پودر سیاهدانه و جوانه گندم اینا 

آزمایشم که آهنم خوب بود تو آزمایشگاه خانومه گفت قرص آهن میخوری ؟ گفتم نه ولی چیزای آهن دار زیاد میخورم گفت این چیزا فایده نداره باید زنای ایرانی همشون قرص اهن بخورن 

باز خوبه سرخود نرفتم بخرم بعدش که جواب آزمایشم اومد دیدم نرماله آهنم واسه دکتر که تعریف کردم گفت بیخود گفته😂😂

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄
من کمبود آهن دارم اتفاقا یه شیره انگور هم توی یخچال دارم از این کرمیها که جامدن خیلی خوشمزه ست برم ب ...

شما برای رفع این مشکل چیکارا کردید؟؟ برای کم خونی و آهن چی خوبه؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کمبود آهن دارم اتفاقا یه شیره انگور هم توی یخچال دارم از این کرمیها که جامدن خیلی خوشمزه ست برم ب ...

آره عزیزم بخور خیلی خوبه 

آهن جعفری هم خیلی بیشتر از اسفناجه جعفری هم بخور روزی چنتا پر بسه

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄
آره من روزی ۱ قاشق چای خوریشو با آب قاطی میکردم میخوردم با پودر سیاهدانه و جوانه گندم اینا  آز ...

بله مکمل های تغذیه ای که باید مصرف بشن ولی مواد غذایی سالم هم بی تاثیر نیستن واقعا. 

خب یه تجربه هم از مکملها بگم

من پوستم شدیدا خشک بود و از شدت خشکی میسوخت و درد میکرد. الان چند وقته امگا3 میخورم و بسیاری از اوقات هم ویتامین ای دیگه پوستم خشک نیست. البته اگر ب کمپلکس هم بخورین که عالی میشه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خب یه تجربه هم از مکملها بگم من پوستم شدیدا خشک بود و از شدت خشکی میسوخت و درد میکرد. الان چند وقته ...

خیلی خوبن مکملا 

ولی حتما با تجویز پزشک باشن چون گاهی ماها فکر میکنیم چون مکمله پس نیاز به پزشک نیست. در صورتی که بدن برای مثال نیاز به اون دارو نداره و بدتر میشه.

خیلی خوبن مکملا  ولی حتما با تجویز پزشک باشن چون گاهی ماها فکر میکنیم چون مکمله پس نیاز به پزش ...

من زن داداشم مشکل من رو داشت رفت دکتر اینها رو فقط بهش داد نه کرمی نه چیزی. من خودم از امگا3 واقعا راضیم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها سلام این مجله خیلی مقاله های خوبی راجع به تغذیه داره من خودم کلی استفاده کردم هر از چندگاهی چیزای خیلی خوبی راجع به رژیم های غذایی یا خواص مواد غذایی میذاره این لینکشه: مجله اینیاو-پزشکی و سلامت

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید