2821
2789

باید در زمینه نه به خاله زنک بازی مردان و نه به بردن ابروی هر چی مرده یه فرهنگسازی بشه😒😒

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
یه بار تاپیک از زندگی شخصیم رفت تو پر بازدیدا؛ راجع به همسر قبلیم بود. اونم جات خالی کتک کاری شد آخه ...

واقعا جام خالی میومدم آخرین فنون تکواندو رو یاد میگرفتم افسوس 😆😆

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😐😐دارم کظم غیض میکنم

منو دیدی چقدر جوون موندم؟ چون کظم غیظ نکردم! نریختم تو خودم 😊 تو هم نکن و مثل من در ۲۰ سالگی به خودت تافت بزن

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
واقعا جام خالی میومدم آخرین فنون تکواندو رو یاد میگرفتم افسوس 😆😆

آره یه عده میگفتن رجوع کن؛ یه عده میگفتن نکن

یه عالمه دمپایی و کفش و کاسه بشقاب پرت میکردن وسط تاپیک 😂😂😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
یه بار تاپیک از زندگی شخصیم رفت تو پر بازدیدا؛ راجع به همسر قبلیم بود. اونم جات خالی کتک کاری شد آخه ...

ثمین نمی دونم چرا اینقدر واسه من جالب و منحصر بفردی هم خودت هم شخصیتت

امیدوارم همیشه سالم باشی و موفق

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
ثمین نمی دونم چرا اینقدر واسه من جالب و منحصر بفردی هم خودت هم شخصیتت امیدوارم همیشه سالم باشی و مو ...

خیلی خیلی بهم لطف داری عزیز دل ❤❤❤

امیدوارم تو هم همیشه بخندی 😘

ثمین نمی دونم چرا واسم اینقدر قابل احترام و منحصر به فردی هم خودت هم شخصیتت امیدوارم همیشه سالم باش ...

قربونت برم‌خب الهی 😘😘😘❤❤❤