2821
2789
آره یادمه که بلافاصله کمپین حمایت از دختران زیر ۱۵ سال تشکیل شد 😐 شانس نداری خواهر  تاپیک شر و ...

امشب روش فکر میکنم؛ فردا یه داستان از خودم میگم و مادر شوهرمو پرت میکنم از پله ها پایین 😊😊😊

ببینم پورشه میدن یا نه 

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای ژووووووون چاکریم بانووووو 😆😆 فدایت 😍😍😘😘

امضای شما هم باحاله 😅

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
امشب روش فکر میکنم؛ فردا یه داستان از خودم میگم و مادر شوهرمو پرت میکنم از پله ها پایین 😊😊😊 ببین ...

بگو با چاقو از ۶ ناحیه مادرشوهرمو پاره پوره کردم . بخدا پورشه ک هیچی  هواپیما بت میدن 😃

ببین اینجا یه سایت راهنمای مادر و فرزنده! محدودیتی نداره بودن آقایون توی سایت؛ اما حدودشون رو باید ب ...

گرچه اینجا اون 2 تا تاپیکم اصلا فایده نداشت 

کلا چند نفر همون لحظه جواب دادن که مفید نبود و دیگه تاپیکم گم شد

حالا به ما بی احترامی میکنید حداقل به خودتون رحم کنید

اینجا یه نفر تاپیک مهمی میزنه شما با این تاپیک های بی خاصیت تاپیک اون رو گم میکنید

هر بحثی که باشه چه زنونه چه مردونه باید روش کار با انجمن رو بلد باشید  

اوه اونو بزنی احتمالا جت شخصی بدن 😲😲😂😂

یه بار تاپیک از زندگی شخصیم رفت تو پر بازدیدا؛ راجع به همسر قبلیم بود. اونم جات خالی کتک کاری شد آخه توش 😂😂😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
گرچه اینجا اون 2 تا تاپیکم اصلا فایده نداشت  کلا چند نفر همون لحظه جواب دادن که مفید نبود و دی ...

مگه اینجا انجمنه؟ شما چن روزه عضو شدی با سایت آشنایی ندارین 

گرچه اینجا اون 2 تا تاپیکم اصلا فایده نداشت  کلا چند نفر همون لحظه جواب دادن که مفید نبود و دی ...

خداروشکر من تاپیکای پر فایده ای زدم از ازدواج کودکان و کودکان کار و هر ۲ پربازدید شده و گم و گور هم نشده؛شما حرص نخورید. 

چیزی که بحث رو توی تامیک نگه میداره به روز شدنشه