2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره به من یه پورشه دادن  به تو ندادن تا حالا؟؟ 🤔

خخخخ از سیبیلات خوششون اومده حتما 😂😂😂😂😂😂 وای یادش افتادم بخدا غش کردم از خنده . خدا خیرت بده 😂😂😂😂😂😂😂

آره به من یه پورشه دادن  به تو ندادن تا حالا؟؟ 🤔

نه منو فقط کتک زدن جوری که هنوز کبوده 😐😐😐😐

در جریان تاپیک ازدواج زود هنگام و بچه نیارید که هستی؟

همچناااان من کبودم 😂😂😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

[QUOTE=59818830]خخخخ از سیبیلات خوششون اومده حتما 😂😂😂😂😂😂 وای یادش

سیبیلام فقط مخصوص خودته  خوش ندارم واسه هرچیزی اسمشونو بیاریا  گفته باشم عیااااااااال 😲😲😲

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

چقدر کارش زشت بوده

ترسوندن خانمهای باردار و حساس به چه قیمتی؟؟

من جای عوامل نی نی سایت بودن قطع دسترسیش میکردم!!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
نه منو فقط کتک زدن جوری که هنوز کبوده 😐😐😐😐 در جریان تاپیک ازدواج زود هنگام و بچه نیارید که هستی ...

آره یادمه که بلافاصله کمپین حمایت از دختران زیر ۱۵ سال تشکیل شد 😐 شانس نداری خواهر  تاپیک شر و ور باید بزنی کادو میدن 😋

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
اینجا دلیل حضورم رو متوجه میشید : https://www.ninisite.com/discussion/topic/1797876/مخالفمممممم-و ...

ببین اینجا یه سایت راهنمای مادر و فرزنده! محدودیتی نداره بودن آقایون توی سایت؛ اما حدودشون رو باید بدونن چون غالبا خانوم هستن.

و شرمنده که در محدوده ی حد و حدودتون این نیست که به تامیک زدن دیگران ایراد بگیرید

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
چقدر کارش زشت بوده ترسوندن خانمهای باردار و حساس به چه قیمتی؟؟ من جای عوامل نی نی سایت بودن قطع دس ...

تاپیکش ترکید بعد اومد معذرت خواست . ولی واقعا ترسیدیم . میگفت ۶ ریشتر 😣

تاپیکش ترکید بعد اومد معذرت خواست . ولی واقعا ترسیدیم . میگفت ۶ ریشتر 😣

چی بگم !! واقعا که!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤