2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره به من یه پورشه دادن  به تو ندادن تا حالا؟؟ 🤔

خخخخ از سیبیلات خوششون اومده حتما 😂😂😂😂😂😂 وای یادش افتادم بخدا غش کردم از خنده . خدا خیرت بده 😂😂😂😂😂😂😂

آره به من یه پورشه دادن  به تو ندادن تا حالا؟؟ 🤔

نه منو فقط کتک زدن جوری که هنوز کبوده 😐😐😐😐

در جریان تاپیک ازدواج زود هنگام و بچه نیارید که هستی؟

همچناااان من کبودم 😂😂😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

[QUOTE=59818830]خخخخ از سیبیلات خوششون اومده حتما 😂😂😂😂😂😂 وای یادش

سیبیلام فقط مخصوص خودته  خوش ندارم واسه هرچیزی اسمشونو بیاریا  گفته باشم عیااااااااال 😲😲😲

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

چقدر کارش زشت بوده

ترسوندن خانمهای باردار و حساس به چه قیمتی؟؟

من جای عوامل نی نی سایت بودن قطع دسترسیش میکردم!!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
نه منو فقط کتک زدن جوری که هنوز کبوده 😐😐😐😐 در جریان تاپیک ازدواج زود هنگام و بچه نیارید که هستی ...

آره یادمه که بلافاصله کمپین حمایت از دختران زیر ۱۵ سال تشکیل شد 😐 شانس نداری خواهر  تاپیک شر و ور باید بزنی کادو میدن 😋

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
اینجا دلیل حضورم رو متوجه میشید : https://www.ninisite.com/discussion/topic/1797876/مخالفمممممم-و ...

ببین اینجا یه سایت راهنمای مادر و فرزنده! محدودیتی نداره بودن آقایون توی سایت؛ اما حدودشون رو باید بدونن چون غالبا خانوم هستن.

و شرمنده که در محدوده ی حد و حدودتون این نیست که به تامیک زدن دیگران ایراد بگیرید

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
چقدر کارش زشت بوده ترسوندن خانمهای باردار و حساس به چه قیمتی؟؟ من جای عوامل نی نی سایت بودن قطع دس ...

تاپیکش ترکید بعد اومد معذرت خواست . ولی واقعا ترسیدیم . میگفت ۶ ریشتر 😣

تاپیکش ترکید بعد اومد معذرت خواست . ولی واقعا ترسیدیم . میگفت ۶ ریشتر 😣

چی بگم !! واقعا که!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز