2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 91 پست
ناشکری نکن واقعا مامان من اگه میفهمید جام تو کوچه بود تا ابد

من بابام بفهمه گردن میزنه 🤣🤣

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چیزی به اسم جاست فرند آشنایی داری ؟چشای کورتو باز کنی تو امضامم زدم صلوات بفرستید برسم بهش عقب مو ...

اره حتما بهش میرسی با ۱۶ سال سن بچه داره میگه دعا کنید بهش برسم وای🤣🤦🏼♀️سال دیگه مثل چس به این حرفت میخندی

من بابام بفهمه گردن میزنه 🤣🤣

من هردو🤣🤣خیلی سخت گیرن خیییلیی

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

اره حتما بهش میرسی با ۱۶ سال سن بچه داره میگه دعا کنید بهش برسم وای🤣🤦🏼♀️سال دیگه مثل چس به این حر ...

اوناش به تو ربطی نداره

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

من هردو🤣🤣خیلی سخت گیرن خیییلیی

من مامانم نه خداروشکر

خدایا جدا؟ انشاالله یه نی نی کوچولوی ناز خوشگل و سالم خدا بهت بده مامان خانم😍🤍

اره عزیزم ی ۲ماهی میشه اوایلش خوب بود الانا یکم حالم بد میشه،عزیزمی قربونت بشم مهربون💋🤍خوشبختی سهم همه ایشالا

اره حتما بهش میرسی با ۱۶ سال سن بچه داره میگه دعا کنید بهش برسم وای🤣🤦🏼♀️سال دیگه مثل چس به این حر ...

دوست عزیز چخبرتونه، چیکار به بقیه و زندگیش دارین

لطفا درست رفتار کنین،من این تاپیک محض ی شوخی و کلکل زدم پشیمونی به بار نیارین

ولش جوابش نده عزیزم

آخه من نمیدونم کجای این تاپیک گفتم رلمه که حرف مفت میزنه😐🤣🤣