2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 91 پست
ناشکری نکن واقعا مامان من اگه میفهمید جام تو کوچه بود تا ابد

من بابام بفهمه گردن میزنه 🤣🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با چیزی به اسم جاست فرند آشنایی داری ؟چشای کورتو باز کنی تو امضامم زدم صلوات بفرستید برسم بهش عقب مو ...

اره حتما بهش میرسی با ۱۶ سال سن بچه داره میگه دعا کنید بهش برسم وای🤣🤦🏼♀️سال دیگه مثل چس به این حرفت میخندی

من بابام بفهمه گردن میزنه 🤣🤣

من هردو🤣🤣خیلی سخت گیرن خیییلیی

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم ،البته اگه ساعت ۱۰ شب به بعد بود نگید 🗣 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

اره حتما بهش میرسی با ۱۶ سال سن بچه داره میگه دعا کنید بهش برسم وای🤣🤦🏼♀️سال دیگه مثل چس به این حر ...

اوناش به تو ربطی نداره

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

خدایا جدا؟ انشاالله یه نی نی کوچولوی ناز خوشگل و سالم خدا بهت بده مامان خانم😍🤍

اره عزیزم ی ۲ماهی میشه اوایلش خوب بود الانا یکم حالم بد میشه،عزیزمی قربونت بشم مهربون💋🤍خوشبختی سهم همه ایشالا

اره حتما بهش میرسی با ۱۶ سال سن بچه داره میگه دعا کنید بهش برسم وای🤣🤦🏼♀️سال دیگه مثل چس به این حر ...

دوست عزیز چخبرتونه، چیکار به بقیه و زندگیش دارین

لطفا درست رفتار کنین،من این تاپیک محض ی شوخی و کلکل زدم پشیمونی به بار نیارین

ولش جوابش نده عزیزم

آخه من نمیدونم کجای این تاپیک گفتم رلمه که حرف مفت میزنه😐🤣🤣