2777
2789
عنوان

اختلاف قد

692 بازدید | 91 پست

میگم بچهااا یکی قدش ۱۹۱ باشه ی پسر که هیکلش هم ورزیدس دختر۱۵۵سانت قدش باشه تاکجای پسر میشه؟ بنظرم تا شونهاش بشه شاید پاین تر به خیلی چیزا بستگی داره

خیلی زیاده

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ۱۹۳

من ۱۶۰

تا سینشم

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

خیلی ضایه ست تا ناف پسره ست

😐🤣🤣🤣🤣

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

هوم دیگ اینی کگفتم تاهمون شونه تقریبا میشهخیلی دوسدارم اختلاف قد اینجوری🥹

اون کاربره ۵ سانت از تو قدش بیشتره ها و میگه تا سینه ش هست قدم

کجا تا شونه هاش میشی تو؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚