2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 91 پست
خب قد بلند و لاغر هم خیلی قدبلند نشون میدهکلا ۱۹۰ به بالا خیلی بلند نشون میده؛ ۱۵۵ هم کوتاهحالا چه چ ...

ارهههه من میگم تا سینتمتقریبا ولی زیربار نمیره😐😂 این تاپیک زدم کجوابا رونشونش بدم(الان ی سری میگن چ دغدغه ای) ولی واقعااا اذیتممیکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری خانوادت مشکلی ندارن🤧

بابام که نمیدونه

الانم رل نیستیم هنوز ولی جفتمون بهم حس داریم ..😁😂

مامانم میدونه قبلا با اکسام میرفتم و میدونه با این در ارتباطم ولی خب نمیدونه کی میرم دیت و میام

یبار فقط عکس دو نفریمونو نشونش دادم چیزی نگفت😂😂

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بابام که نمیدونهالانم رل نیستیم هنوز ولی جفتمون بهم حس داریم ..😁😂مامانم میدونه قبلا با اکسام میرفت ...

حاجی مامانت خیلی پایه ست🥲🤣🤣🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

یکمی پایین تر از ترقوه میشه عزیزم میتونی از kikaku sittater ببینی

بابا گلم من میدونماینو😂😂😂منتهی یه گوریل داره اذیتم میکنه واس همین این تاپیک زدم که بهش نشون بدم جوابارو

حاجی مامانت خیلی پایه ست🥲🤣🤣🤣

پایه هستااا ولی یه وقتایی هم ..😭😂

امروز داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم میگم دومادت خیلی سلام رسوند میگه دومادم قبل تو به ده نفر دیگه قول ازدواج داده حالا تورو هنوز گردنم نگرفته🤣🤣🤣

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بابا گلم من میدونماینو😂😂😂منتهی یه گوریل داره اذیتم میکنه واس همین این تاپیک زدم که بهش نشون بدم ج ...

هااا نشون بده خب مگه اون گوریل خودش نمیبینه تا کجا میرسی که اذیت میکنه😐😂

بابام که نمیدونهالانم رل نیستیم هنوز ولی جفتمون بهم حس داریم ..😁😂مامانم میدونه قبلا با اکسام میرفت ...

بهبه ماشالا به مامانت😂😂😂ماهم زمانی که باهم بودیم فقط مامانممیدونس ولی از جزعیات خبر نداشت،دیگ این اخریا مامانمشمارشو گرفت ک حرف بزنه ببینه چجور پسریه کدیگ پسندش شد همخودش هم خانوادش مادرم گف خوبن و دیگ... الان یسال ازدواج کردیم😂

بهبه ماشالا به مامانت😂😂😂ماهم زمانی که باهم بودیم فقط مامانممیدونس ولی از جزعیات خبر نداشت،دیگ این ...

عزیزم 🥲

پایداریتون❤️❤️

هااا نشون بده خب مگه اون گوریل خودش نمیبینه تا کجا میرسی که اذیت میکنه😐😂

کرم دراه خواهر میفهمی😂میخواد منو حرص بده الان نشسته نیششم بازه میگ تمام دنیاهمبگن اصلا من میگم نه🤦🏻♀️😂