مامانم میدونه قبلا با اکسام میرفتم و میدونه با این در ارتباطم ولی خب نمیدونه کی میرم دیت و میام
یبار فقط عکس دو نفریمونو نشونش دادم چیزی نگفت😂😂
🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
بابام که نمیدونهالانم رل نیستیم هنوز ولی جفتمون بهم حس داریم ..😁😂مامانم میدونه قبلا با اکسام میرفت ...
حاجی مامانت خیلی پایه ست🥲🤣🤣🤣
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
امروز داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم میگم دومادت خیلی سلام رسوند میگه دومادم قبل تو به ده نفر دیگه قول ازدواج داده حالا تورو هنوز گردنم نگرفته🤣🤣🤣
🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
بابام که نمیدونهالانم رل نیستیم هنوز ولی جفتمون بهم حس داریم ..😁😂مامانم میدونه قبلا با اکسام میرفت ...
بهبه ماشالا به مامانت😂😂😂ماهم زمانی که باهم بودیم فقط مامانممیدونس ولی از جزعیات خبر نداشت،دیگ این اخریا مامانمشمارشو گرفت ک حرف بزنه ببینه چجور پسریه کدیگ پسندش شد همخودش هم خانوادش مادرم گف خوبن و دیگ... الان یسال ازدواج کردیم😂
بهبه ماشالا به مامانت😂😂😂ماهم زمانی که باهم بودیم فقط مامانممیدونس ولی از جزعیات خبر نداشت،دیگ این ...
عزیزم 🥲
پایداریتون❤️❤️