نگفتم مگس نرم تو زندگیم نیست هیچ جایی 😐😐گفتم سینگلم که هنوزم میگمدر ضمن آدم میتونه سینگل باشه الان ...
تناقض تا کی؟؟🤣داداش همین دو روز پیش تاپیک زدی مگس نرم تو زندگیم نی😂😂بعد تو که هنوز سینگلی داری خواب و خیال تو میگی که ۱۹۰ قدشه؟ نصف مجازی همینه ها دقیقا همش دروغ و خیال پردازی
پایه هستااا ولی یه وقتایی هم ..😭😂امروز داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم میگم دومادت خیلی سلام رسوند میگ ...
راست میگه خب🤣🤣🤣
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
تناقض تا کی؟؟🤣داداش همین دو روز پیش تاپیک زدی مگس نرم تو زندگیم نی😂😂بعد تو که هنوز سینگلی داری خو ...
چی حرف مفت میزنی ؟😐😐😐😐
من کی همچین تاپیکی زدم ؟ خوددرگیر روانی 😐😐😐
🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
ناشکری نکن واقعا مامان من اگه میفهمید جام تو کوچه بود تا ابد
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
چشای کورتو باز کنی تو امضامم زدم صلوات بفرستید برسم بهش
عقب مونده