2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 91 پست
نگفتم مگس نرم تو زندگیم نیست هیچ جایی 😐😐گفتم سینگلم که هنوزم میگمدر ضمن آدم میتونه سینگل باشه الان ...

تناقض تا کی؟؟🤣داداش همین دو روز پیش تاپیک زدی مگس نرم تو زندگیم نی😂😂بعد تو که هنوز سینگلی داری خواب و خیال تو میگی که ۱۹۰ قدشه؟ نصف مجازی همینه ها دقیقا همش دروغ و خیال پردازی

پایه هستااا ولی یه وقتایی هم ..😭😂امروز داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم میگم دومادت خیلی سلام رسوند میگ ...

راست میگه خب🤣🤣🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تناقض تا کی؟؟🤣داداش همین دو روز پیش تاپیک زدی مگس نرم تو زندگیم نی😂😂بعد تو که هنوز سینگلی داری خو ...

چی حرف مفت میزنی ؟😐😐😐😐

من کی همچین تاپیکی زدم ؟ خوددرگیر روانی 😐😐😐

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

راست میگه خب🤣🤣🤣

راست میگه ولی دله دیگههه😂😂

🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

راست میگه ولی دله دیگههه😂😂

ناشکری نکن واقعا مامان من اگه میفهمید جام تو کوچه بود تا ابد

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

وای عجب سمی هستی تو😂یه نگاه به تاپیک جدی حسمیکنم حاملمت بنداز 😂😂🤣

با چیزی به اسم جاست فرند آشنایی داری ؟

چشای کورتو باز کنی تو امضامم زدم صلوات بفرستید برسم بهش

عقب مونده

با چیزی به اسم جاست فرند آشنایی داری ؟چشای کورتو باز کنی تو امضامم زدم صلوات بفرستید برسم بهش عقب مو ...

بحثو عوض نکن خانوم الزایمری😂😂چیشد چیشددد؟؟ میکفتی تاخالا همچین تاپیکی نزدی؟😂🤣