2777
2789
عنوان

خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست
. اول دست بده بعد روبوسی کن. بعضیا هم اهل روبوسی نیستن. برای روبوسی پیشقدم نشو اول دست بده ببین اون ...

ای خدا امیدوارم اون وسطا ضایع نشم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ای خدا امیدوارم اون وسطا ضایع نشم

نه ضایع نمیشی. بقول خودتون رفتین سر خونه خودتون دیگه این مشکل رو ندارین چون اون موقع دیگه شما میزبان هستین. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا فامیلای شوهرن 

با همسرت هم یه مشورت کن . ببین با کیا صمیمی تره . 

اما من خودم برخورد اول طبیعی و خودمونی بودم اما نه اون جوری زیاد . مثلا به زندایی نامزدم میگفتم زندایی جون و اینا . با یه احوال پرسی معمولی محترمانه

به خودت بیا یه ذره !😏
حتما این مشکل رو با خانواده نامزد داری نه؟ خب چون اونها غریبه ن من هم فکر کنم اگر جای شما بودم در هم ...

اره چند بار فامیلای شوهرم دعوت کردن بخاطر همین اخلاقم بهونه اوردمو نرفتم ولی ایندفه دیگه نمیتونم چون بالخره شوهرم دوست داره توجمع فامیلاش باشه چون مادر نداره انگار من خیلی تنهام این بیشتر عذابم میده 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
با همسرت هم یه مشورت کن . ببین با کیا صمیمی تره .  اما من خودم برخورد اول طبیعی و خودمونی بودم ...

کلا با همه صمیمی میگه محرم و نا محرم باهم راحتن دست و روبوسی

اره چند بار فامیلای شوهرم دعوت کردن بخاطر همین اخلاقم بهونه اوردمو نرفتم ولی ایندفه دیگه نمیتونم چون ...

یکی از دلایلی که از ازدواج بدم میاد همین آشنا شدن با آدمهای غریبه ست که خیلی سخته. کلا هیچ شناختی ازشون نداری و مجبوری باهاشون راحت باشی   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
کلا با همه صمیمی میگه محرم و نا محرم باهم راحتن دست و روبوسی

حله دیگه 

با خانوما سلام و دست و روبوسی 

با آقایونم سلام و احوالپرسی 

کلا اگه صمیمی هستن توام صمیمی برخورد کن 

خشک‌نباش

به خودت بیا یه ذره !😏
حله دیگه  با خانوما سلام و دست و روبوسی  با آقایونم سلام و احوالپرسی  کلا اگه صمیم ...

انشالله از پسش بر بیام