2777
2789
عنوان

خجالتی

308 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من خیلی خیلی خیلیییی خجالتیم اصلا دوست ندارم به جز کسایی که میشناسمشونو باهاشون راحتم با کسای دیگه رفت و آمد کنم وای از یه چیز تو جمع غریبه ها خیلی بدم میاد اینه که وقتی میخوام برم خونه کسی همه نشستن میری تو نمیدونی کیو بوس کنی به کی سلام کنی به کی مبارک باشه بگی اوووووف چیکار کنممممممم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

از لحظه ورود به هنگامی که مهمانها هستن هیچی نگو که همیشه عذاب زندگی من بوده ولی فکر کنم الان دیگه نیست یعنی کم شده 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم موقعیت جالبی نیس . مخصوصا اگه بار اول باشه جمعو میبینی

فردا شب این موقعیت برام پیش میاد چیکار کنم😪

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
از لحظه ورود به هنگامی که مهمانها هستن هیچی نگو که همیشه عذاب زندگی من بوده ولی فکر کنم الان دیگه نی ...

خیلیییی سخته خیلی همیشه دوست دارم با چند نفر دیگه برم که قاطی پاطی شه 

فردا شب این موقعیت برام پیش میاد چیکار کنم😪

هیچی . مسلط باش به خودت سلام احوال پرسی کن به طور متوسط که نگن چه زود پسر خاله شده و نگن چه غیر اجتماعیه 

کاملا نرمال

به خودت بیا یه ذره !😏
خیلیییی سخته خیلی همیشه دوست دارم با چند نفر دیگه برم که قاطی پاطی شه 

وای خیلی درکت میکنم من همیشه منفجر میشدم توی این لحظه. میگفتم اگه مهمون اومد یا همون لحظه ای که میان خونه آدم ببینشون یا کلا نبینم. سر همین قضیه یادم هست سالهای سال میرفتم توی اتاق وسایل قایم میشدم و فقط سینی پذیرایی میدادم دست برادرهام، حالا فرض کن مهمان زن و شوهر بودن ولی خانمه اصلا من رو ندید

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
وای خیلی درکت میکنم من همیشه منفجر میشدم توی این لحظه. میگفتم اگه مهمون اومد یا همون لحظه ای که میان ...

دقیقااااا وقتی کسی میاد خونمون اکه همون لحظه که با همه احوال پرسی میکنن منم نباشم دیکه به هیچ وجه نمیتونم تنها برم 

هیچی . مسلط باش به خودت سلام احوال پرسی کن به طور متوسط که نگن چه زود پسر خاله شده و نگن چه غیر اجتم ...

همیشه بین دست و رو بوسی میمونم که فقط دست بدم یا رو بوسی هم کنم😐

دقیقااااا وقتی کسی میاد خونمون اکه همون لحظه که با همه احوال پرسی میکنن منم نباشم دیکه به هیچ وجه نم ...

خیلی سخته ولی من دیگه اون سالها رو رد کردم خوشبختانه. چون بعد از یه مدت دیگه مجبور شدم خودم مهمون رو رد کنم و کسی خونه نبوده. دیگه مجبور شدم باهاشون حرف بزنم دیگه کم کم برام جا افتاد. الان دیگه نمی دونم چه جوریه. دیگه کسی نمیاد زیاد خونه مون بیشتر فامیل صمیمی مثل داییم که باهاشون کامل راحتیم. 

بستگی به نسبت اونا هم داره . اگه مثلا خاله شوهرته چرا که نه یه بوسم اضافه کن و خودمونی تر باش . بستگی به جمع داره که کیا باشن 

به خودت بیا یه ذره !😏
خیلی سخته ولی من دیگه اون سالها رو رد کردم خوشبختانه. چون بعد از یه مدت دیگه مجبور شدم خودم مهمون رو ...

منم فعلا نامزدم شاید برم خونه خودم مجبور باشم که این رفتارو کنار بذارم

. اول دست بده بعد روبوسی کن. بعضیا هم اهل روبوسی نیستن. برای روبوسی پیشقدم نشو اول دست بده ببین اون طرف میخواد روبوسی کنی یا نه بعد اقدام کن 

بستگی به نسبت اونا هم داره . اگه مثلا خاله شوهرته چرا که نه یه بوسم اضافه کن و خودمونی تر باش . بستگ ...

کلا فامیلای شوهرن 

منم فعلا نامزدم شاید برم خونه خودم مجبور باشم که این رفتارو کنار بذارم

حتما این مشکل رو با خانواده نامزد داری نه؟ خب چون اونها غریبه ن من هم فکر کنم اگر جای شما بودم در همین وضعی که الان هستم بله مشکل داشتم