2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستی اسی زیر دوش آب خنک ماساژ بده سینه هاتو

ی نفر اینجا گفت خیلی خیلی نتیجه دیده ازش

از نظر خودمم تاثیر داره

رو ب بالا و داخل ماساژ بده، سفت میشن

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

سفت شدنمیشه اتفاقا عزیزم،من دیدم خیلیا تغییر کردن با ورزشولی ب درجه افتادگی سینه هم بستگی دارهتو نت ...

ماله من افتاده نیستن و نرم شده خیلی لجم میگیره که نرم شده کاشکی مثله قبلش میشد

ماله من افتاده نیستن و نرم شده خیلی لجم میگیره که نرم شده کاشکی مثله قبلش میشد

برای تو پس قطعا نتیجه میده

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بیشتر بافت سینه رو چربی تشکیل داده طبیعتا چربی نرمه دیگه حالا اگه ورزش بکنی این چربی آب میشه و به مر ...

اهان من کوچیک هستن کلا هفتاده ستیزه سینش و خب تو 18 سالگیم سفت بود ولی الان نه و اینکه لاغرم نکردم نمیدونم چرا اینطوری شده ممکنه برای تنبلی تخمدان باشه و پریود نشدن؟

اهان من کوچیک هستن کلا هفتاده ستیزه سینش و خب تو 18 سالگیم سفت بود ولی الان نه و اینکه لاغرم نکردم ن ...

اره اسی ممکنه

مکمل اینتویزول پلاس بخور برای تقویت تخمدان و بهبود هورمون ها عالیه

حتی افراد سالم هم میتونن بخورن

عه برای شما اینطوری نسیت پس😕

کآش یکم ذهنیت و فرهنگ و تغییر بدین،من ورزشکار و مربی بین المللی هستم و بخاطر رشتم که شنا هست دوره تخصصی آناتومی بدن دیدم وگرنه نظر نمیدادم بازم اگر آزرده شدین معذرت میخوام

اره اسی ممکنهمکمل اینتویزول پلاس بخور برای تقویت تخمدان و بهبود هورمون ها عالیه حتی افراد سالم هم می ...

فعلا دارم قرص میخورم یعنی تنبلیه خوب بشه سینام بر میچرده کاشکی بگرده😕😕

کآش یکم ذهنیت و فرهنگ و تغییر بدین،من ورزشکار و مربی بین المللی هستم و بخاطر رشتم که شنا هست دوره تخ ...

بحث فرهنگ به کنار حیا و حفظ حریم خصوصي دیگران هم خوب چیزیه شاید بگید تاپیک زده خصوصی نیست ولی وقتی سوال زنونه مختص خانماس آقای با فرهنگ

اهان من کوچیک هستن کلا هفتاده ستیزه سینش و خب تو 18 سالگیم سفت بود ولی الان نه و اینکه لاغرم نکردم ن ...

اتفاقا من نظرم اینه احتمالا چاق شدی و بافت چربیت بیشتر شده که نرم تر به نظر میاد

خیلی به این چیز ها توجه نکن اگه از جنبه زیبایی نگاه می کنی چون این چیز ها ته نداره و مدام ایرادای جدید تو خودت پیدا می کنی و الکی رو خودت عیب میذاری

بحث فرهنگ به کنار حیا و حفظ حریم خصوصي دیگران هم خوب چیزیه شاید بگید تاپیک زده خصوصی نیست ولی وقتی ...

من که گفتم حق با شماست ولی جالبه که خوده این بنده خدا خیلی محترم سوال و جواب میکنه و اعتراضی نداره