غذا کم میخورم و آب پز ... ۴۰ دقیقه ورزش میکنم ... دوبار رفتم پیاده روی ۵ کیلومتری تو یک ماه ۲ کیلو کم شده بودم. ولی الان روی ۶۲ موندم دیگه نیومدم پایین. برنج هفته ای یکبار میخورم. قدم ۱۶۳ ...، چکار کنم ؟ میخوام از فردا دوباره برم پیاده روی. قند و شیرینی بیسکوییت اصلا نمیخورم.
🍭🍻Dream big, sparkle more, worry lessمیشه برای رسیدنم به حسین یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊
شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه برنج که نمیخورم مجبورم نون بخورم. ولی مثل قبل زیاده روی نمیکنم.
نون از برنج بیشتر چاق میکنه
شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.