2777
2789
عنوان

بختک😭💀👽

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 42 پست
نمیدونم دقیق یادم نیس مال خیلی سال پیشه.  یه دوره خیلی افسرده بودم بعد اتفاقای خوبی افتاد حالم ...

نمیدونم ازنظرخودم ک دلم خیلی پاکه ازخدام هرچی میخام بهم میده نمیدونم این چیه افتاده بجونم

i can✌😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیه بچه ها من نمیخوام قضیه رو باز کنم چون اینجا خانمهای باردار هستن و یه عده ممکنه بترسن 

ولی وجود داره 

برای کسایی که الان دچارشن به هیچ عنوان نترسین که ترس شما اونارو قوی میکنه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
بابا اینا حرفه. من تاحالا نه‌کسی رو دیدم نه چیزی شنیدم.فقط فلج میشدم و تو خواب کابوس میدیدم یعنی در ...

ن توبیداریه من حتی بختک اومده بود سرم قشنگ صدای حرف زدن مامان بابامو میشنیدم ولی نمیتونستم تکونی بخورم،ادمه خاب ک صدای کسیو نمیشنوه

i can✌😊
نمیدونم ازنظرخودم ک دلم خیلی پاکه ازخدام هرچی میخام بهم میده نمیدونم این چیه افتاده بجونم

من اینقد ترس داشتم بیدار که میشدم فک میکردم کسی هست تو اتاق چشامو میترسیدم وا کنم. ولی باز میکردمو و میدیدم کسی نیس. فک کنم وقتی بترسی بیشتر پیش میاد. به ترست باید غلبه کنی مدل خوابیدنم مهمه. من اصن نمیتونستم طاق باز بخوابم قبلن همش مچاله میکردم خودمو. الان ولی راحت میخوابم 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
من اینقد ترس داشتم بیدار که میشدم فک میکردم کسی هست تو اتاق چشامو میترسیدم وا کنم. ولی باز میکردمو و ...

من روبه شکم میخابم جوره دیگه باشم خوابم نمیبره

i can✌😊
ن توبیداریه من حتی بختک اومده بود سرم قشنگ صدای حرف زدن مامان بابامو میشنیدم ولی نمیتونستم تکونی بخو ...

صدای اطرافیان اره چون ذهنت بیداره میشنوی. وای اینکه بعضیا میگن فلان موجودو دیدیم یا فلان صدای عجیبو شنیدیم حقیقت نداره

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
من روبه شکم میخابم جوره دیگه باشم خوابم نمیبره

بدترین نوع خوابیدن رو به شکمه. هم به قلب فشار میاد هم نفس کشیدن سخته. سعی کن به پهلو بخوابی حداقل

منم قبلا ای حسا رو داشتم خیلی سخته بعد چی شد که دیگه الان راحتم:با شکم پر نخوابیدن ،وقتی گرمم میشد تو خواب حالم بد میشد کابوس میدیدم بختک روم میوفتاد پس قبل ازین که بخوابم جایه خوابمم همیشه خوب میکنم ،یه چیز خیلی خیلی مهم خوندن آیه الکرسی هست با خوندن این آیه فکر کنم هفت تا فرشته تا صبح از انسان محافظت میکنن و ...خوندن سوره ناسم خوبه ،بعد یه دمنوش آرامش بخشی چیزی خوردن هم میتونه تاثیر داشته باشه و نکته آخر اینکه خیلی بهش فکر میکنی که مثلا نکنه امشبم اذیت بشم همش بهش فکر میکنی اینه که میاد سراغت پس شبا سعی کن موزیک یا قرآن یا رادیو یا داستان با هنذفری گوش بدی تا خوابت ببره یا چیزی بخونی یه جوری خودتون مشغول کن که بهش فکر نکنی تلاش کن بعد از یه مدت نتیجه میگیری مطمئن باش   😌😌😌

فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98
من هروقت تنها بخوابم میاد سراغم نمیدونم چرا    

خانوما بختک و فلج خواب باهم فرق دارن اما درمانشون مشترکه. درمان قطعیش رو من بهتون معرفی میکنم چون خودمم گرفتارش بودم ولی الان چندین ساله بعد از درمانم دیگه نیومده سراغم. درمان قطعیش توی این کتابه که نوشته یک پزشکه

کتاب بیماری های ناشی از شیطان جنی،چشم زخم و جادو و علاج قطعی آن

نویسنده: دکتر مجتبی خوانساری
مقدمه: حجت الاسلام مراد نام پور

جهت سفارش به سایت زیر مراجعه کنید👇🏻

www.shafayehelahi.ir

چنانچه تمایل دارید ما را در ایناستاگرام همراهی کنید به ادرس زیر مراجعه کنید.👇🏻
@shfaye_elahi
https://www.instagram.com/p/CHT0cw2Bauf/?utm_source=ig_web_copy_link