2777
2789
عنوان

بختک😭💀👽

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 42 پست

من سالهاست اینجوریم دیگه خسته شدم بخدا 😣😣😣

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

من چند سال دچار بختک میشدم از ترس دلم نمیخواس بخوابم دیگه. حالیم روحیم خوب نبود اونموقعا کابوس زیاد میدیدم. منشا ذهنی داره ذهنتو اروم کن. الانم مدتهاس تجربه نکردم با اینکه روحیه مم الان داغونه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بختک نیست عزیرم دلیل علمی داره که تو اون لحظه خون توی تمام بدن تو یه سطح قرار میگیره واین اتفاق میفت ...

هی زور میزنم تکون بخورمو نمیتونم بعدش میترسم بخابمو بمیرم

i can✌😊
هی زور میزنم تکون بخورمو نمیتونم بعدش میترسم بخابمو بمیرم

یه شب من قیافشم دیدم.کنار مامانم خواب بودم.یهویی محکم با دست زدم رومامانم .تکونم داد برقا رو روشن کردن رفت

کمک کن خداجونم😌
من چند سال دچار بختک میشدم از ترس دلم نمیخواس بخوابم دیگه. حالیم روحیم خوب نبود اونموقعا کابوس زیاد ...

خیلی ادمه بیخیالمو هیچ درگیری ذهنی ای ندارم چیکارکردی درس شد؟

i can✌😊

به نظرم الکی نیس

منکه یه زمانی یه اتاقی داشتیم که درش همیشه قفل بود من رفتم ااونجا درس بخونم از اون زمان بختک میاد تو خوابم واگه تنها بخوابم اذیتم میکنه باهام حرف میزنه مسخرم میکنه

یه بار چن تا زن اومدن رو سرم و من رو زن خطاب کردن تقریبا یک سال بعدش تو دوران عقد تو  همون اتاق زن شدم ...

#من همان خسته بی حوصله ی غم زده ام/آدم بد قلقی که رگ خوابش" شعر" است.#
 خیلی ادمه بیخیالمو هیچ درگیری ذهنی ای ندارم چیکارکردی درس شد؟

نمیدونم دقیق یادم نیس مال خیلی سال پیشه.  یه دوره خیلی افسرده بودم بعد اتفاقای خوبی افتاد حالم بهتر شد و کم کم این حالت رفت.  از لحاظ اعتقاد و ایمان چطوری؟ شاید ناخوداگاهت ناارومه. دلتو صاف کن. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

خیلی حس بدیه ادم فکر میکنه مرده و دیگه هیچ وقت نمیتونه بلند شه اوناییم که میگن چرته و این حرفا تا دچارش نشی نمیفهمی چی میگم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
وااای😭😭

بابا اینا حرفه. من تاحالا نه‌کسی رو دیدم نه چیزی شنیدم.فقط فلج میشدم و تو خواب کابوس میدیدم یعنی در حد مرگ ترسناک بود کابوسام. اینام حتمن خواب دیدن فک کردن واقعیه

خیلی حس بدیه ادم فکر میکنه مرده و دیگه هیچ وقت نمیتونه بلند شه اوناییم که میگن چرته و این حرفا تا دچ ...

اره من حس میکنم عزراییل اومده سرمواگه خودمو تکون ندم میمیرم شده تو یه شب پنج شیش بارمیاد سرم بعضی وقتام کلن نمیاد

i can✌😊